FlowingMind isimli üyenin son içerikleri

1. FlowingMind

Yardım 3000 Tl Bütçe ile %75 Mekanik Klavye Önerisi (Ses Tekerlekli & Wireless)

Mekanik klavye olarak bir öneriniz var mı? Oynadığım oyunlar genelde FPS, hikayelileri gamepad alıp onunla oynamayı düşünüyorum. Veya hiç karar değiştirmeyip önerdiğiniz manyetiği alayım. İlginiz için teşekkürler hocam.
  2. FlowingMind

O bütçeye çıkmak istemiyorum açıkçası, bu Top75 He hoşuma gitti görünüşü vs çok sağ olun. Hemde taksit varmış sağ olun.
  3. FlowingMind

Aslında ne gibi sorun yaratabilir onu da bilemiyorum. Türkçe’ye alıştığımız için istiyorum aslında ama çok fark yaratmayacaksa ingilizce de olur. Knob ve sessizlik önemli benim için. Tuşları da yağlanma yapmayan kaliteli ışık geçiren tuş takımı alırım klavyede yoksa eğer.
  4. FlowingMind

Knob’lu, sessiz, ışık geçirgen (geçirgen olmasa bile ona uyumlu kaliteli tuş takımı) numpadsiz F tuşları olan var mı böyle aklınızda bir klavye gemini’ye soruyorum F75 pro veya F87 pro + tuş takımı öneriyor da bilemedim. Videoyu izledim w75’i beğendim ama yorumları olumsuz gibi daha çok...
  5. FlowingMind

Teşekkür ederim bakıyorum hemen.
  6. FlowingMind

Hem oyun amaçlı hemde knob ve ışık geçirgen yani sembol ve harfler ışıklı olsun dersek hangi model veya modellere bakmalıyız? Bilginiz varsa yazabilir misiniz? SS Apex 5 Pro blue swich kullanıyorum ama çok sesli olduğu için değiştirme arefesindeyim. Ultra sessiz olmasına gerek yok daktilo gibi...
  7. FlowingMind

Yardım Aula F87 Klavye ve F87 Pro Klayve Arasında Kaldım

Eğer hala almadıysanız indirime girmiş 2.219 TL'den https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-pro-mavi-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1219036974.html
  8. FlowingMind

Çözüldü✓ Ekran Kartın Seri Numarası Nerede?

Üstat eğer PC'ye takılı ise şöyle de öğrenebilirsiniz; GPU-Z Kullanımı: Ücretsiz TechPowerUp GPU-Z programını indirip çalıştırarak; kartınızın üretim kodlarını, GPU sürümünü ve özelliklerini resmi verilerle karşılaştırabilirsiniz. NVIDIA Denetim Masası: Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim...
  9. FlowingMind

Çözüldü✓ Ekran Kartın Seri Numarası Nerede?

Kutusunun yan tarafında barkod gibi bir şey olması gerekiyor veya kartın üzerinde de olabilir. Ben de 5070 var hem kartın yan tarafında hemde kutusunun yan tarafında mevcut üstat.
  10. FlowingMind

🔥İndirim Altınyıldız 2’Li Polo Yaka Slim Fit Tshirt 396₺ (Kargo Hariç)

Benim bildiğim %100 pamuk daha iyi, ben lcw'dan aldım dün 2 adet tanesi 500 TL'den çok güzeller normalde sular seller gibi terleyen ben dün eve kokmadan terlemeden geldim. Gidip 4 tane daha alacağım.
  11. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Şunu unuttun ( Dünya Lideri ) :)
  12. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Ben de 7.5K'ya almıştım. Aslında hiç yazmaya da gerek yoktu haklısın. Alacak olursan sana satarım 29K'dan ::)
  13. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Normali 2800 evet ama bendeki ARGB olan versiyon o da stokta az olduğu için 12.5K fiyat girmişler. Fiyatı makul seviyeye çektim zaten hepsi 102.5K yazdım yine yüksek gelebilir. Paketler halinde satabilirim diye not düştüm sağ olsun buradaki arkadaşlar fikir sundu. 1776348897 Evet ben de o...
  14. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Evet sizde haklısınız, parça kalitesini 1-2 tık düşüp taksitle alabilir insanlar. Bir de ekipmanı olanlar sadece monitörü veya kasayı isteyebilirler. Evet kasa ve içindeki donanımlar dahil 80k düşüncem var. Kule tipi soğutucusunun bile sıfır fiyatı 11k olmuş piyasa nasıl uçmuş böyle. 1776346319...
  15. FlowingMind

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar üstatlar, Aşağıda donanımlarımı paylaşıyorum, sizce ne kadara satabilirim. 10 aylık kutulu garantili sistemdir. Fikirlere açığım şimdiden teşekkür ederim. Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen7 9700X Ekran kartı: İnno3d RTX5070 Anakart: Asus B650M-K RAM: 32gb (16x2) Patriot...
Geri