Evet ses yüksekliği ve kalitesi konusunda Maxwell 2 iyidir büyük ihtimalle denemedim ama deneme şansım da var. Ben şöyle bir baktım SS Elite çok şık duruyor harbiden, FPS oyunları içinde zaten çok çok yeterli olur diye düşünüyorum. HyperX 3 de bile iyi ses kasıyorsam bu hayli hayli yeter :)
Bir...
1 ay önce tanıdığım bir abi Mawwell 2 aldı 23K'ya. Çok memnunmuş acayip memnun hatta ve kendisi kulaklık hastası ben böyle bir şey görmedim daha önce diyor bana önerdi kesinlikle al diye ama o aldıktan sonra fiyat 32K'ya çıktı hala inmiyor. Öte yandan Omni Pro alan başka bir arkadaşımda çok...
AstroX ile kıyaslandığında SS Omni ve Elite modelleri daha mı iyi sizce? Yazdığınız yorumu görünce aradaki farka değecek bir durum var mı diye son kez sormak istedim.
Teşekkür ederim. Omni Pro bütçeme daha uygun gibi. Yinede Forum İstanbul Vatan'a gidip bir bakacağım eğer Elite varsa 23K fiyata onu almayı düşünüyorum. HyperX Cloud 3 S'lerden nerelere geldik :)
Oyun ve müzik için önereeceğiniz kulaklık var mıdır? Hüsnü komserim. Logitech A50X, SS Nova Omni ve bu Elite'e bakıyordum fiyatlarının düşmesini bekliyordum. Hem konsol hem PC hemde telefondan EQ ayarlarını değiştirebileceğim bir kulaklık arıyorum bol taksitli olursa süper olur.
Mekanik klavye olarak bir öneriniz var mı? Oynadığım oyunlar genelde FPS, hikayelileri gamepad alıp onunla oynamayı düşünüyorum. Veya hiç karar değiştirmeyip önerdiğiniz manyetiği alayım. İlginiz için teşekkürler hocam.
Aslında ne gibi sorun yaratabilir onu da bilemiyorum. Türkçe’ye alıştığımız için istiyorum aslında ama çok fark yaratmayacaksa ingilizce de olur. Knob ve sessizlik önemli benim için. Tuşları da yağlanma yapmayan kaliteli ışık geçiren tuş takımı alırım klavyede yoksa eğer.
Knob’lu, sessiz, ışık geçirgen (geçirgen olmasa bile ona uyumlu kaliteli tuş takımı) numpadsiz F tuşları olan var mı böyle aklınızda bir klavye gemini’ye soruyorum F75 pro veya F87 pro + tuş takımı öneriyor da bilemedim. Videoyu izledim w75’i beğendim ama yorumları olumsuz gibi daha çok...
Hem oyun amaçlı hemde knob ve ışık geçirgen yani sembol ve harfler ışıklı olsun dersek hangi model veya modellere bakmalıyız? Bilginiz varsa yazabilir misiniz? SS Apex 5 Pro blue swich kullanıyorum ama çok sesli olduğu için değiştirme arefesindeyim. Ultra sessiz olmasına gerek yok daktilo gibi...
Eğer hala almadıysanız indirime girmiş 2.219 TL'den
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-pro-mavi-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1219036974.html
Üstat eğer PC'ye takılı ise şöyle de öğrenebilirsiniz;
GPU-Z Kullanımı: Ücretsiz TechPowerUp GPU-Z programını indirip çalıştırarak; kartınızın üretim kodlarını, GPU sürümünü ve özelliklerini resmi verilerle karşılaştırabilirsiniz.
NVIDIA Denetim Masası: Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim...
Kutusunun yan tarafında barkod gibi bir şey olması gerekiyor veya kartın üzerinde de olabilir. Ben de 5070 var hem kartın yan tarafında hemde kutusunun yan tarafında mevcut üstat.