FlowingMind isimli üyenin son içerikleri

1. FlowingMind

Kredi kartına ne kadar faiz gelir

2 kartınız varsa, 1 kartınızı mutlaka 50k limitin altında (49.999) olsun ki asgari ödeme tutarınız %20 olsun. 50k üstü limitlerde ekstre asgari ödeme oranı %40'dır. 1766561038 arkadaşın yaptığı hesap doğru, gerisi sizin ödeme durumunuza kalmış.
  2. FlowingMind

Kredi kartına ne kadar faiz gelir

Selamlar, asgari ödedikten sonra kalan tutar için x3,80 / 100 yapıyorsunuz cevabı buluyorsunuz :) (gecikme faiz oranı = akdi faiz oranı) Aşağıdaki tabloya göre de takibinizi yapabilirsiniz. 1 Ocak'tan itibaren kredi kartı faiz oranları (borç tutarına göre) düşüyor.
  3. FlowingMind

Metro bütün seri mi tek bir oyunu mu almak mantıklı

Paketiyle birlikte almak daha mantıklı, oynarken zaman akıp gidiyor.
  4. FlowingMind

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Ben de ikisi arasında kaldım ama bu görünüş olarak daha iyi gibi.
  5. FlowingMind

AMD Ryzen 7 9700X-AMD Ryzen 7 7700 AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm İşlemci öneri

Ben 9700X almıştım memnunum. Hem oyun oynuyorum hem de render işlerimi hızlıca halledebiliyorum.
  6. FlowingMind

Çözüldü✓ 15 K zam normal mi !! 4 ay önce 7 k ya almıştım

Ben 4050 TL'den 3 taksitli almıştım Mayıs ayında. Dizdiğim kasa 60-65 civarındaydı (monitör hariç) şimdi 80-85 küsürlere çıkmış hayırlısı olsun her şeyin, almak isteyenlere nasip etsin inşallah.
  7. FlowingMind

GNÇ ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ KAMPANYASI

Arkadaşlar selam, aynı kampanya Türk Telekom uygulamasında da mevcuttur. Biletiva.com'da geçerliymiş detaylar uygulamasında ''mağaza'' sekmesindedir.
  8. FlowingMind

Cupra formentor alınır mı

Islak şanzımanlı olan versiyonu varsa eğer alınabilir. En azından şanzımandan yana daha az sıkıntı yaşarsınız. DQ381 ıslak şanzıman
  9. FlowingMind

Çözüldü✓ BÜTÇELİ PC TOPLAMA YARDIM

arkadaşa katılıyorum ben geçen hafta 5070 - 9700x işlemcili sistem kurdum 58 bine
  10. FlowingMind

Çözüldü✓ 2 adet samsung 990 pro’ya bu anakart yeterli mi?

Eskiden güzeldi :) o tadı alamayız tekrar, yaşandı bitti
  11. FlowingMind

Rockstar yapıyor hocam, seni hikayenin içinde tutuyor :) ben şimdi PC dizdim ama PS de oynamak bambaşka o koltuğa uzanıp büyük TV’de oynaması hele :D
  12. FlowingMind

Ben de bekliyorum valla çok iyi olacağı kesin :D
  13. FlowingMind

Samsung’u eşim için aldım, edit programlarını kullanacak. Kendime de oyun depolaması için ayrıca almak istedim 2tb da almak vardı ama şimdilik buna yetti bakalım hayırlısı. Gta6’yı konsolda oynayacağım zaten onda sıkıntı yok :)
  14. FlowingMind

İndirdiğim oyunları bitirip siliyorum bir süre böyle yaparım hocam, sonrasında 2 veya 4tb alırım inşallah 1tb samsung 990 pro da var zaten
Geri