Normali 2800 evet ama bendeki ARGB olan versiyon o da stokta az olduğu için 12.5K fiyat girmişler. Fiyatı makul seviyeye çektim zaten hepsi 102.5K yazdım yine yüksek gelebilir. Paketler halinde satabilirim diye not düştüm sağ olsun buradaki arkadaşlar fikir sundu.
1776348897
Evet ben de o...
Evet sizde haklısınız, parça kalitesini 1-2 tık düşüp taksitle alabilir insanlar. Bir de ekipmanı olanlar sadece monitörü veya kasayı isteyebilirler.
Evet kasa ve içindeki donanımlar dahil 80k düşüncem var. Kule tipi soğutucusunun bile sıfır fiyatı 11k olmuş piyasa nasıl uçmuş böyle.
1776346319...
Arada bir de Miles Morales diye ara oyun var, bütçenizde sorun yoksa onu da oynamanızı tavsiye ederim. PS5 de oynuyorsanız eğer Miles Morales ve Spider Man 2 extra paketler içine dahildir. Yani playstation plus extra üyeliğiniz varsa ücret vermeden indirip oynayabilirsiniz.
Düzeltme: PC...
Akıllı asistan ile konuştunuz mu? Eğer size bu cevabı veriyorlarsa ''ben bu arkadaşım sayesinde türknet'li oldum bu kodu aktive etmenizi talep ediyorum'' derseniz aktifleştiriyorlar aynısını ben de yaşamıştım ısrar edince aktif ediyorlar.
2 kartınız varsa, 1 kartınızı mutlaka 50k limitin altında (49.999) olsun ki asgari ödeme tutarınız %20 olsun. 50k üstü limitlerde ekstre asgari ödeme oranı %40'dır.
1766561038
arkadaşın yaptığı hesap doğru, gerisi sizin ödeme durumunuza kalmış.
Selamlar, asgari ödedikten sonra kalan tutar için x3,80 / 100 yapıyorsunuz cevabı buluyorsunuz :) (gecikme faiz oranı = akdi faiz oranı)
Aşağıdaki tabloya göre de takibinizi yapabilirsiniz. 1 Ocak'tan itibaren kredi kartı faiz oranları (borç tutarına göre) düşüyor.