Yani şunu demek istedim ekran kartı olarak msi gaming alıp kasayı vento ssd yi hp güç kaynağı game power alma alcaksan her şey asus msi olsun değsin barine alaka full üst seviye parçalar derken
Yani şunu demek istedim ekran kartı olarak msi gaming alıp kasayı vento ssd yi hp güç kaynağı game power alma alcaksan her şey asus msi olsun değsin barine alaka full üst seviye parçalar derken
mantıklıYani şunu demek istedim ekran kartı olarak msi gaming alıp kasayı vento ssd yi hp güç kaynağı game power alma alcaksan her şey asus msi olsun değsin bari
Zaten kasanın diğer bileşenlerini aldım ama öyle gidip vento fln almadım msi asus yoğunluklu ama giç kaynağında raijintek aldım araştırdığımda kötü değil gibiYani şunu demek istedim ekran kartı olarak msi gaming alıp kasayı vento ssd yi hp güç kaynağı game power alma alcaksan her şey asus msi olsun değsin bari
Rajintek güzel haırlı olsunZaten kasanın diğer bileşenlerini aldım ama öyle gidip vento fln almadım msi asus yoğunluklu ama giç kaynağında raijintek aldım araştırdığımda kötü değil gibi
SağolunRajintek güzel haırlı olsun