MSI RX 580 alınır mı

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar iyi günler MSI RX 580 ekran kartı alınır mı çok fazla oyun oynayan biri değilim cs go pubg tarzı oyunlar oynuyorum ikinci el alıcam nelere dikkat etmeliyim sıkıntı çıkarırmı

Arkadaşlar iyi günler MSI RX 580 ekran kartı alınır mı çok fazla oyun oynayan biri değilim cs go pubg tarzı oyunlar oynuyorum ikinci el alıcam nelere dikkat etmeliyim sıkıntı çıkarırmı
düşük bi ihtimalde olsa wattman yersin bunu bilmen gerekiyo gerçekten aldığına pişman olabilrsin bu kartlarda temiz bulmak da zor almadan önce en az 10-15dk furmark sonuçlarına bak buraya gönder yardımcı oluruz

Şu an aktif olarak Msi rx 580 armor modelini kullanıyorum 8gb olan versiyon r5 5600 ile kombolayıp valorant cs2 lol gibi oyunlarda iyi değerler alıyorum fakat alırken temiz bir kart almalısın ve söylediğin cs2 gibi oyunlar daha çok işlemci bazlıdır pubg gibi oyunlarda da ortalama düşük-orta grafiklerde 100 fps civarı alabilirsin.

Geri