Ekran kartı seçimi için yardım

renaz72

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
16000
ekran kartı seçerken arada kaldım 2. el bir RTX3080ti mi alsam yoksa yeni bir RX9060XT mi diye fiyatlar birbirine çok yakın çok oyun oynayan biri değilim genellikle hikayeli yüksek grafikli oyunlar oynuyorum performans benim için önemli ama yeni bir kart mı yoksa daha güçlü eski bir kartmı alsam bilemedim ekran kartı olarak herzaman gönlüm nvidiadan yana tabii ki ama sizlerede danışmak istiyorum fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

ekran kartı seçerken arada kaldım 2. el bir RTX3080ti mi alsam yoksa yeni bir RX9060XT mi diye fiyatlar birbirine çok yakın çok oyun oynayan biri değilim genellikle hikayeli yüksek grafikli oyunlar oynuyorum performans benim için önemli ama yeni bir kart mı yoksa daha güçlü eski bir kartmı alsam bilemedim ekran kartı olarak herzaman gönlüm nvidiadan yana tabii ki ama sizlerede danışmak istiyorum fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.
Diğer bileşenlerini yazar mısın?

Vazgeçtim, 3080 Ti

işlemci r5 9600x anakart asus prime b650m-r ram2x16gb patriot 6000mhz
Temiz bir 3080ti bulabilirsen al onun harici bulamıyorsan sıfır kart almak daha mantıklı olcaktır. Sonuçta garantili bir ürün almış olacaksın riske atmaya gerek yok.

Temiz 3080ti bulabilirsen al yoksa sıfır 9060xt alman daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri