Hocam tecrübeni paylaştığın için sağ ol, AMD'nin sürücü tarafında kendini düzelttiğinin farkındayım. Ama benim kullanım senaryom biraz farklı.
Ben ağırlıklı...
2 yıldır 7700 xt kulanıyorum eski kartlarda olduğu gibi artık sorun olmuyor. 12 gb olmasına rağmen zorluyor ekran kartını bazı oyunlar. 8 gb de pişman olursun.
VRAM konusundaki uyarın için sağ ol hocam ama AMD'nin yazılım tarafındaki belirsizlikleriyle uğraşmak istemiyorum. NVIDIA'nın DLSS desteği ve sürücü...
Hocam kümülatif hesapta haklı olabilirsin ama tek tek parçalarla, 10 farklı kargoyla ve montaj stresiyle uğraşacak vaktim yok. İtopya gibi bir yerden...
bence değil dönüp değiştirdiğin parçaları maliyetine ekleyince fiyat çok yükseliyor kümülatif düşün. AL sat yap demiyorum benzer kalitede bir sistemi...
Hocam yorumun için teşekkürler ama bakış açımız biraz farklı sanırım. Ben bu sistemi alıp 1 sene sonra satacak bir al-satçı değilim, en az 4-5 sene arkama...
fps oynamıyorsan ve bütçen kısıtlıysa anakartı a620 yap psu yu daha güvenli bişey al bi tık pahalı ama kafanda netse çek benzersistemi ben sarı sitede 45 50...