format attın mı bu sorundan sonra? şu an için format önerebilirim 24H2 kur kurarken de eski tip kurulum de öyle kur. Ardından monster uygulaması ile sürücü yükleme sürücüleri bırak windows bulsun sürücülerin hepsini kurduktan sonra da monster control center ı öyle kur yoksa nedense bozuk çalışıyor.
2400TL ödediysen o değerde ürün alabilirsin ancak dava açarsan şunu demen lazım ben indirim kovaladım uzun süre bekledim bu yüzden zaman harcadım. Bu süre zarfında da aileme zaman ayıramadım bu yüzden maddi manevi tazminat istiyorum olarak dava açarsan bak ürün tazminatı değil maddi manevi zarar...
185+35=220W rahat alırsın fanlar ortalama ise 80 ekle olsun 300W ramler ile ssd/hdd de çekse 80W eder 380W yeter 500 dememin sebebi güçte dalgalanmayı düşürmen içindi. Ama 400W da da tam performansı alabilirsin.
Single değeri çok düşük bir sıkıntı var da ve çoklu çekirdeği de öyle. Şu an tam performans değil bu işlemci hatta kısıtlama yemiş gibi çalışıyor. Tam olarak sonuçların böyle olması gerekiyor.
Elle düzeltmen gerekiyor tüm cihazlarda olmasa da bazı hiazlar otomatik olarak max perofrmasna ayarlıyor bios yüzünden. Eyw kötü de bir şey dğil fakat donanımın ömrünü kısabilir. Undervolt yapmanda da bir sıkıntı yok.