Neler Yeni

Single player oyunlardan zevk alamamak.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
Beyler merhaba 5-6 bin saat LoL , +2 bin saat valorantım var , ikisini de ve diğer tüm online oyunları bırakalı 6 ay oluyor , hem zamanını çalıp , hemde bende sinir stress yaptıkları, dopamin sensörlerimi yaktıkları için bıraktım. 6 aydır 1 el bile LoL,valo girmedim. Fazlasıyla boş zamanım var , iyi bir sistemim var ve satın almış olduğum bolca da oyunum var , ama single player oyunlardan aşşırı sıkılıyorum , mesela Indiana jones'un son oyunu , 1 saat oynadım sıkıntıdan öldüm abi , şuan orada duruyor ama oyunu başlatmaya elim gitmiyor , witcher 3 , 40. Saatte , daha 25 levelken bıraktım, elden ring 40 saatte bıraktım (normalde rahat 100 saat daha gidicek contet var) , lies of p 10 saat oynadım, baya bir zevkte aldım ama şuan oynamak için gram motivasyon bulamıyorum, elim gitmiyor . Sizce neden böyle ? Aşırı ama aşırı sıkıyor beni, var mı bir fikri olan,veya aynı durumu yaşayan ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yuzarsef
Bence oyunları fazla kafaya takma. Sıkılmamak için sevdiğin oyunlara yönel. Zamanını lol çalmasa başkası çalacak lole mi yıkıyorsun tüm suçu?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Beyler merhaba 5-6 bin saat LoL , +2 bin saat valorantım var , ikisini de ve diğer tüm online oyunları bırakalı 6 ay oluyor , hem zamanını çalıp , hemde bende sinir stress yaptıkları, dopamin sensörlerimi yaktıkları için bıraktım. 6 aydır 1 el bile LoL,valo girmedim. Fazlasıyla boş zamanım var , iyi bir sistemim var ve satın almış olduğum bolca da oyunum var , ama single player oyunlardan aşşırı sıkılıyorum , mesela Indiana jones'un son oyunu , 1 saat oynadım sıkıntıdan öldüm abi , şuan orada duruyor ama oyunu başlatmaya elim gitmiyor , witcher 3 , 40. Saatte , daha 25 levelken bıraktım, elden ring 40 saatte bıraktım (normalde rahat 100 saat daha gidicek contet var) , lies of p 10 saat oynadım, baya bir zevkte aldım ama şuan oynamak için gram motivasyon bulamıyorum, elim gitmiyor . Sizce neden böyle ? Aşırı ama aşırı sıkıyor beni, var mı bir fikri olan,veya aynı durumu yaşayan ?
Bir oyunu oynamadan önce hikayesini falan biraz öğren hypelan. Single player oyun kültürdür bazı şeyleri kavraman lazım önceden.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence oyunları fazla kafaya takma. Sıkılmamak için sevdiğin oyunlara yönel. Zamanını lol çalmasa başkası çalacak lole mi yıkıyorsun tüm suçu?
Demacia'lı Master Yi :) . Hocam şöyle bir durum var , LoL hem çok fazla zaman çalıyor, hemde bende hırs,sinir gibi duyguları fazlasıyla uyandırıyor peek elim GM . Ben kendini geliştirmek isteyen bir insanım,o yüzden kitap okuyorum , belgesel izliyorum , felsefe dinliyorum vb, oyun oynamayı da çocukluğumdan beri yapıyorum (sistemim kötü olduğu için hep LoL tarzı oyunlar oynamışımdır) , ve oynadığım oyunun bana vizyon olarak, hikayesel değer olarak birşeyler katmasını istiyorum . Buradaki olay, şuan LoL girsem hele 6 aydan sonra , eminim ki köpek gibi bak salyam aka aka oynar zevk alırım, ama dediğim gibi LoL bana iyi gelmiyor , ve aşırı zaman istiyor hele ki benim gibi oynadığı oyunu,sporu kötü yaptığında sinirlenen birisi için hiç iyi değil. O yüzden hikayeli oyunlar oynamak istiyorum , ama çok sıkılıyorum, durumlar böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir oyunu oynamadan önce hikayesini falan biraz öğren hypelan. Single player oyun kültürdür bazı şeyleri kavraman lazım önceden.
Single player oyun kültürüm aşırı derecede var hocam. Lütfen övünmek gibi algılama, ama gerçekten single player oyun kültürü olarak yakın zaman, geçmiş zaman herşeyi bilirim desem yeridir. Silent hill 2 de bilirim , the last of us da bilirim , God of War da bilirim (hem eskisini hem yenisini) , MGS de bilirim . Benim durumum bilmemekten değil , başında sabredememekten, sıkılmaktan kaynaklanıyor. Yani mesela son oynadığım oyun Lies of P , oynarken çok zevk aldım, 6-7 saat kadar da oynadım ve dediğim gibi gerçekten zevk aldım ama şuan açmaya elim gitmiyor , hiç istemiyorum . Indiana Jones , yükledim, 1 saat oynadım baygınlık geçiricektim. Zamanında sistemim kötü olduğu için oynayamadığım GTA5'i bitirdim yakın zamanda , o mesela gerçekten kendini oynattırdı bana , canım çekiyordu gideyim bir GTA oynayayım diye , hikayesini bitirdim 40 saatte sildim , heralde bitirdiğim tek hikayeli oyun . Ps4'üm de var , içinde god of War (yenisi) , THE LAST OF US 1-2 gibi efffsane oyunlar var ama hiç elim gitmiyor . Elden ringim var steamde hiç oynayasım gelmiyor. Hani iyi bir sistemim var , fazlasıyla oyunum var (neredeyse en çok bilinen tüm oyunlar var) , boş zamanım var , ama elim onlara değil, lole gidiyor. Tuhaf.

Son düzenleme:

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Göktuğ Demircan
single player sevmek zorunda değilsin zaten benim nacizane tavsiyem arkadaşlarla oynanabilir olan oyunlara yönel co op hikayeli oyunlar olur parti oyunlari olur phasmaphobia (umarım doğru yazmisimdir) gibi it takes two, the forest vb. bazen insanin nekadar güzel sistemi de olsa nekadar oyunları da olsa arkadaşları ile oynadığı b*ktan bir oyun bile onu eğlendirebilir mesela ben robloxu pek sevmem ama robloxta saçma sapan oyunları arkadaşlarla oynayınca çok eğleniyorum

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
single player sevmek zorunda değilsin zaten benim nacizane tavsiyem arkadaşlarla oynanabilir olan oyunlara yönel co op hikayeli oyunlar olur parti oyunlari olur phasmaphobia (umarım doğru yazmisimdir) gibi it takes two, the forest vb. bazen insanin nekadar güzel sistemi de olsa nekadar oyunları da olsa arkadaşları ile oynadığı b*ktan bir oyun bile onu eğlendirebilir mesela ben robloxu pek sevmem ama robloxta saçma sapan oyunları arkadaşlarla oynayınca çok eğleniyorum
Hocam it takes two, ve a way out'u arkadaşla bu 1 hafta içinde bitirdik daha yeni, güzeldi sardı, ama ne bileyim senelerdir LoL oynamanın getirdiği bir durum mu bilmiyorum, ama canım inanılmaz şekilde LoL , valorant, CS falan çekiyor. Kendimi de biliyorim, ben karakter olarak yaptığım şeyi olabildiğince iyi seviyede yapmak isteyen birisiyim , yani mesela LoL indirip , bronzda takilamam, oyun oynarken kötü oynuyorum hissine kapılmaktan nefret ederim , o yüzden valo oynuyorsam yüksek eloya çıkarım, LoL de aynı keza. Yani bu başlığı açmanın sebebi aslında kendimde bu huyu şuan sevmiyorum, mis gibi oyunlar var, belki hikayeleri ile sana farklı görüşler kalıcak, veya seni alıp götürecek ama benim elim lole gidiyor , single player oyun oynayıp, gerçekten içine girenleri kıskanıyorum bir yerde.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Doruk çelik
Hocam it takes two, ve a way out'u arkadaşla bu 1 hafta içinde bitirdik daha yeni, güzeldi sardı, ama ne bileyim senelerdir LoL oynamanın getirdiği bir durum mu bilmiyorum, ama canım inanılmaz şekilde LoL , valorant, CS falan çekiyor. Kendimi de biliyorim, ben karakter olarak yaptığım şeyi olabildiğince iyi seviyede yapmak isteyen birisiyim , yani mesela LoL indirip , bronzda takilamam, oyun oynarken kötü oynuyorum hissine kapılmaktan nefret ederim , o yüzden valo oynuyorsam yüksek eloya çıkarım, LoL de aynı keza. Yani bu başlığı açmanın sebebi aslında kendimde bu huyu şuan sevmiyorum, mis gibi oyunlar var, belki hikayeleri ile sana farklı görüşler kalıcak, veya seni alıp götürecek ama benim elim lole gidiyor , single player oyun oynayıp, gerçekten içine girenleri kıskanıyorum bir yerde.
bence sen işin hırs ve çekişmesinde kalmışsın, bende çok online oynayan birisiyim. tek oyunculu oyunlara çok saramadığımdan arkadaşlarla co op hikayeli oynuyorum. bence alışana kadar co op arkadaşlarında bir kaç oyun oyna, sonrasında tek oyunculuya yavaş yavaş adım at.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
bence sen işin hırs ve çekişmesinde kalmışsın, bende çok online oynayan birisiyim. tek oyunculu oyunlara çok saramadığımdan arkadaşlarla co op hikayeli oynuyorum. bence alışana kadar co op arkadaşlarında bir kaç oyun oyna, sonrasında tek oyunculuya yavaş yavaş adım at.
Hocam valla 4060 sistem aldım , hakkını vermek istiyorum , ama olmuyor hiç elim gitmiyor. Zamanında kötü bilgisayarım varken (LoL 60 FPS zor alıyordu lavuk) "ulan ileride bir PC alıcam her oyunu en yüksek ayarlarda acıcak , başından hiç kalkmayacagım" falan derdim böyle, bilgisayarı bir aldım 2. gün elimi süresim gelmedi . LoL falan oynayasım var , ama dediğim gibi tam bir zaman kaybı ve bana iyi gelmiyor...

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
RDR2, Witcher 3 gibi oyunları beğenmediysen zaten olmuyor demektir, zorlamayacaksın. Türünün en iyileri hoşuna gitmiyorsa lolde midde yasuo oynamaya devam edecen.

TahinPekmez

80+ Silver
sende hep agir baslayan oyunlardan baslamissin. Resident evil 4 remeake, spiderman gibi baslasaydin ya. bende her yil pes atardım 700 saat. pes futbolun bitmesiyle biraktim tabi sinir etmedi zamanında kafayi yediğim cok oldu. ilk rdr2 almistim 2018 den beri duruyor 40 saat oynadim. simdi pubg atiyorum.ama genelde hikaye oyunları oynuyorum. ama senin dedilerin agir ve souls oyunlar, az bekle acele etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Murat
The last of us oyna

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren
bende tam aynı şekildeyim lol valo çok oynarım ama hikayeli oyun oynayamam asla tek oynadığım hikayeli oyunlar soulslar onları çok severek oynadım bi dene bence sekiro elden ring falan

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın
rekabet sorunu karşında hep mücadele edecek bir hedef koyman gerek mesela ben valoda radyant olmak için çok hırs yapmıştım olunca söndü hırs fln kalmadı o yüzden GG MENTAL BOOM oldu valoya bayadir girmiyorum şahsen lol sariyor ama az oyunyorum son dönemlerde sana tavsiyem ne tür oyun sevdiğin sonrada bu türün sende ne kadar merak uyandırdığı dying light serilerini oyna hikayelerini bitir sonra detroit become human oyna stalker 2 yeni çıktı ona yönel call of duty serilerini oyna örnek bunlar keyfi şeyler çok takılma hobilerin varmış zaten onlara yoğunlaş zamanı gelince ekiple oyna ben ekiplede bitirdim tek bitirdiklerimi dahi

Top Bottom