Neler Yeni

Single player oyunlardan zevk alamamak.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam
Hocam ben de hikayeli oyun oynarım fps oyunlarını bırakırım dedim yeni sistem alınca. Bir sürü hikayeli oyun indirdim hiçbiri sarmadı. LoL BF serilerinden devam ediyorum…

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
Hocam valla 4060 sistem aldım , hakkını vermek istiyorum , ama olmuyor hiç elim gitmiyor. Zamanında kötü bilgisayarım varken (LoL 60 FPS zor alıyordu lavuk) "ulan ileride bir PC alıcam her oyunu en yüksek ayarlarda acıcak , başından hiç kalkmayacagım" falan derdim böyle, bilgisayarı bir aldım 2. gün elimi süresim gelmedi . LoL falan oynayasım var , ama dediğim gibi tam bir zaman kaybı ve bana iyi gelmiyor...
Bence hiç kafanı yorma lolünü oyna ama arada oyna, az az oyna en azından canın çekmesin. Lol aklında olduğundan belki hikayeli oyunlardan zevk alamıyorsundur.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
Ben single player oyunları dizi film mayetinde oynuyorum. 1-2 saat oynadıktan sonra ben de sıkılıyorum o konuda aynıyız ama 1-2 gün sonra nolacak devamında diye geri dönüyorum 1-2 saat daha oynuyorum. Böyle böyle 10 saatlik oyunu 1 haftada falan bitirdim. Normalde cod tarzı bir oyun olsa 2 günde max bitiririm. Bu tarz last of us, alan wake 2 gibi oyunlar başına oturup saatlerce sıkılmadan oynayacağın oyunlar değil en azından ben öyle düşünüyorum. witcher 3 zaten artık eskimiş bir oyun her ne kadar iyi olsa da ondan keyif almamanı anlayabilirim. RDR 2'de bende var ama çok uzun soluklu bir oyun olduğu için kendimde o vakti bulamıyorum o yüzden oynamıyorum şimdilik. Gibi gibi durumlar. Triple A hikaye odaklı oyunlar (10-15 saatlik oyunlar) oynamanı tavsiye ediyorum, witcher, rdr2 gibi uzun soluklu oyunlar oynamaktansa. Demek ki sende bunların devamı gelmiyor zorlamaya gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
enes
Beyler merhaba 5-6 bin saat LoL , +2 bin saat valorantım var , ikisini de ve diğer tüm online oyunları bırakalı 6 ay oluyor , hem zamanını çalıp , hemde bende sinir stress yaptıkları, dopamin sensörlerimi yaktıkları için bıraktım. 6 aydır 1 el bile LoL,valo girmedim. Fazlasıyla boş zamanım var , iyi bir sistemim var ve satın almış olduğum bolca da oyunum var , ama single player oyunlardan aşşırı sıkılıyorum , mesela Indiana jones'un son oyunu , 1 saat oynadım sıkıntıdan öldüm abi , şuan orada duruyor ama oyunu başlatmaya elim gitmiyor , witcher 3 , 40. Saatte , daha 25 levelken bıraktım, elden ring 40 saatte bıraktım (normalde rahat 100 saat daha gidicek contet var) , lies of p 10 saat oynadım, baya bir zevkte aldım ama şuan oynamak için gram motivasyon bulamıyorum, elim gitmiyor . Sizce neden böyle ? Aşırı ama aşırı sıkıyor beni, var mı bir fikri olan,veya aynı durumu yaşayan ?
bende aynı sekilde dostum hikayeli falan oyunlar sarmıyodu ama ben arkadaslarımla discordan konusarak oynamaya basladım ekran falan acıyorum acayip sarıyor

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Çağdaş Alkan
Beyler merhaba 5-6 bin saat LoL , +2 bin saat valorantım var , ikisini de ve diğer tüm online oyunları bırakalı 6 ay oluyor , hem zamanını çalıp , hemde bende sinir stress yaptıkları, dopamin sensörlerimi yaktıkları için bıraktım. 6 aydır 1 el bile LoL,valo girmedim. Fazlasıyla boş zamanım var , iyi bir sistemim var ve satın almış olduğum bolca da oyunum var , ama single player oyunlardan aşşırı sıkılıyorum , mesela Indiana jones'un son oyunu , 1 saat oynadım sıkıntıdan öldüm abi , şuan orada duruyor ama oyunu başlatmaya elim gitmiyor , witcher 3 , 40. Saatte , daha 25 levelken bıraktım, elden ring 40 saatte bıraktım (normalde rahat 100 saat daha gidicek contet var) , lies of p 10 saat oynadım, baya bir zevkte aldım ama şuan oynamak için gram motivasyon bulamıyorum, elim gitmiyor . Sizce neden böyle ? Aşırı ama aşırı sıkıyor beni, var mı bir fikri olan,veya aynı durumu yaşayan ?
Kardeşim kendini oyun oynamak zorunda hissetme, sistemin var diye belki böyle bi durum da olmuş olabilirsin, yaşın kaç bilmiyorum bazen yaş ilerledikçe sarmıyor, ama hem vakit hemde sinir yaptığı için bırakmam çok iyi bir şey, kafanı dağıt başka şeylere yönel canın oynamak istediğin de gir takıl sonra da sıkılınca çık, çok bunu dert etme , valla tek derdin bu olsun:)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,705
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Demacia'lı Master Yi :) . Hocam şöyle bir durum var , LoL hem çok fazla zaman çalıyor, hemde bende hırs,sinir gibi duyguları fazlasıyla uyandırıyor peek elim GM . Ben kendini geliştirmek isteyen bir insanım,o yüzden kitap okuyorum , belgesel izliyorum , felsefe dinliyorum vb, oyun oynamayı da çocukluğumdan beri yapıyorum (sistemim kötü olduğu için hep LoL tarzı oyunlar oynamışımdır) , ve oynadığım oyunun bana vizyon olarak, hikayesel değer olarak birşeyler katmasını istiyorum . Buradaki olay, şuan LoL girsem hele 6 aydan sonra , eminim ki köpek gibi bak salyam aka aka oynar zevk alırım, ama dediğim gibi LoL bana iyi gelmiyor , ve aşırı zaman istiyor hele ki benim gibi oynadığı oyunu,sporu kötü yaptığında sinirlenen birisi için hiç iyi değil. O yüzden hikayeli oyunlar oynamak istiyorum , ama çok sıkılıyorum, durumlar böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Single player oyun kültürüm aşırı derecede var hocam. Lütfen övünmek gibi algılama, ama gerçekten single player oyun kültürü olarak yakın zaman, geçmiş zaman herşeyi bilirim desem yeridir. Silent hill 2 de bilirim , the last of us da bilirim , God of War da bilirim (hem eskisini hem yenisini) , MGS de bilirim . Benim durumum bilmemekten değil , başında sabredememekten, sıkılmaktan kaynaklanıyor. Yani mesela son oynadığım oyun Lies of P , oynarken çok zevk aldım, 6-7 saat kadar da oynadım ve dediğim gibi gerçekten zevk aldım ama şuan açmaya elim gitmiyor , hiç istemiyorum . Indiana Jones , yükledim, 1 saat oynadım baygınlık geçiricektim. Zamanında sistemim kötü olduğu için oynayamadığım GTA5'i bitirdim yakın zamanda , o mesela gerçekten kendini oynattırdı bana , canım çekiyordu gideyim bir GTA oynayayım diye , hikayesini bitirdim 40 saatte sildim , heralde bitirdiğim tek hikayeli oyun . Ps4'üm de var , içinde god of War (yenisi) , THE LAST OF US 1-2 gibi efffsane oyunlar var ama hiç elim gitmiyor . Elden ringim var steamde hiç oynayasım gelmiyor. Hani iyi bir sistemim var , fazlasıyla oyunum var (neredeyse en çok bilinen tüm oyunlar var) , boş zamanım var , ama elim onlara değil, lole gidiyor. Tuhaf.
sana bi doom eternal lazım bence gircen pata küte milleti dövücen sonra single player oyunlara tekrar başlarsın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim kendini oyun oynamak zorunda hissetme, sistemin var diye belki böyle bi durum da olmuş olabilirsin, yaşın kaç bilmiyorum bazen yaş ilerledikçe sarmıyor, ama hem vakit hemde sinir yaptığı için bırakmam çok iyi bir şey, kafanı dağıt başka şeylere yönel canın oynamak istediğin de gir takıl sonra da sıkılınca çık, çok bunu dert etme , valla tek derdin bu olsun:)
yaş ilerledikçe dediğin gibi istek kalmıyor bunun asıl sebebide zaman olmaması (eğer çalışıyorsa kişi) ben okula gittiğim dönemde özellikle 9. sınıf karantinaya denk gelmişti günde 15-16 saat oyun oynuyordum zaten evdende çıkamıyordum hiç yoktan orada vakit geçiyordu şuanda çalışıyorum işten gelince max 1-2 el valo atıp yatıyorum single player oyuna oturduğumda kalkamayacağımı biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,954
Üyeler
167,223
Son üye
yigit542
Top Bottom