Arama sonuçları: *

1. A.Arif

MX4 termal macun alınır mı?

Aynen orada 40TL daha pahalıymış.
  2. A.Arif

MX4 termal macun alınır mı?

Amazondaki satıcı de teknobiyotik orası da güvenilir.
  3. A.Arif

İşlemci sıcaklığı normal mi?

Hocam zaten çok kolay halledermiş gibi para almadan gönderdi. Bi de bunu bu şekilde ters takmasına rağmen doğru taktığını sanan adama bir daha gitmem. Bi tanıdık var ona götürecem. O halleder diye düşünüyorum.
  4. A.Arif

Baktım da montajdan başka bir şey yok hocam. Başka bilgisayarcıya götüreceğim muhtemelen. 1735913679 @Obi.wanKenobi PC elime geçeli 3 gün oldu iki gündür mavi ekran sorunu ile uğraşıyodum onu çözdüm bu soğutucuyu takmaya götürdüm eşek herif terst takmış şimdi onla uğraşıyorum ve yarına kalıyor...
  5. A.Arif

Dediğin gibi yapıyorum da tık yok. Mandal hareket etmesine rağmen bi türlü çıkmıyor.
  6. A.Arif

Fanlar direk takılı geldi zaten hocam. 1735912435 Şimdi çıkarmaya çalışıyorum hayvan gibi de güç uyguluyorum ama çıkmıyor. Elimi kestim mal gelmedi.
  7. A.Arif

Hocam internetten baktım insanlar bu soğutucu ile 70-75'in üzerini görmüyor.
  8. A.Arif

Arka kısımda böyle hocam.
  9. A.Arif

Evet arkadaki de yanlış takılmış. 1735911019 Dediğim gibi 10 dakkaya eve geçip bir daha deneyeceğim hocam. Size de sorarım.
  10. A.Arif

Hocam ekran kartını söktüm mandalı da yukarı çekmeye çalıştım yaklaşık 20 dakka denedim ama bi türlü çıkmadı. Eve geçince bir daha deneyeceğim.
  11. A.Arif

Hocam sabahtan beri çıkarmaya çalışıyorum ama bir türlü sökemedim bu nasıl çıkıyor?
  12. A.Arif

Hocam bilgisayarcıya götürdüm fanı bu şekil taktı. Ters taktığını düşünüyorum ben olması gereken bu mu?
  13. A.Arif

Ryzen 5 7500F ve RTX 4060 PUBG de Yüksek ayarlarda bu değerleri veriyor. Dark Freezer X123 Duo soğutucu kullanıyorum bu sıcaklık değerleri normal mi? Ara sıra 80-82 dereceleri görüyor. Valorant da ise 67 falan.
  14. A.Arif

Sistemimde İşlemci değerleri ve diğer değerler normal mi?

Kick'den yayın açık. Bir de Steam, Epic falan. 1735854504 Eyvallah hocam.
  15. A.Arif

Sistemimde İşlemci değerleri ve diğer değerler normal mi?

Boşta sadece arkada kick uygulaması açık şekildeyken değerler bu şekilde. İşlemcinin falan boşta GHz değerlerinin böyle olması normal mi? Normal olmayan bir şey var mı? İşlemci Ryzen 5 7500f Ekran Kartı RTX 4060 Corsair Vengeance 16gb 5600mhz.
  16. A.Arif

Amazon sipariş zamanında gelmezse ne oluyor?

Anladım hocam teşekkür ederim.
  17. A.Arif

Yani bende daha önceki alışverişlerimde hep verilen tarihte getirildiğini gördüm ama bu sefer yarın gelecek ürünün daha kargoya bile verilmemiş olması yarın gelmesinin neredeyse imkânsız olduğunu düşündürdü bana.
  18. A.Arif

İki gün önce bir termal macun satın aldım ve yanlış hatırlamıyorsam adı ekspress teslimat diye bir kargo teslim türüne 50TL daha fazla verdim. Normalde 6 Ocakta gelmesi gereken ürün 50TL daha fazla verdiğim için 3 Ocakta geleceği söylendi. Bu gün Perşembe olmasına rağmen ürün daha kargoya bile...
  19. A.Arif

Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nelerdir?

Kuru fasulye+pirinç pilavı yanında da bi tam soğan ve bi kâse yoğurt.
  20. A.Arif

Dark freezer x123 montaj yardım acil

İşlemci ryzen 5 7500f. Üste alta takılması gereken aparatları anladım hocam ama videodaki bu aparatı anlamadım. Anakartın arkasına takılıyormuş diyorlar.
Top Bottom