Neler Yeni

İşlemci sıcaklığı normal mi?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
aslında arka fanı doğru takmış olabilir arka fanın geriye üflemesi lazım @Bünyamina öyle değil mi hocam orda yanlışlık olmasın. egzoz fanına yakın olanda etiket gözükmeli yani arka kısmın fotoyuda eve gidince at bi
Arka kısımda böyle hocam.

Ekler

• IMG-20250103-WA0005.jpeg
    IMG-20250103-WA0005.jpeg
    2.6 MB · Hit: 12

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Ryzen 5 7500F ve RTX 4060 PUBG de Yüksek ayarlarda bu değerleri veriyor. Dark Freezer X123 Duo soğutucu kullanıyorum bu sıcaklık değerleri normal mi? Ara sıra 80-82 dereceleri görüyor. Valorant da ise 67 falan.
500TL soğutucudan ne bekliyorsunuz ki hocam''sıcaklar gayat normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayarcıya götürdüm fanı bu şekil taktı. Ters taktığını düşünüyorum ben olması gereken bu mu?
fanların ikisini de diğer yüzünü çevirip montaj yapınız.o bilgisayarsıya söyleyin bisiklet tamir etmeye devam etsin.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
ulaş dursun
tam belli olmuyo etiket yazılar varsa okey böyle olmalı. öndekinde logo olmalı etiketler arkada olmalı. ikiside havayı geriye egzoz fana üfler öyle

bilgisayarcı fanı tam ters takmış galiba çevirip bidaha takmak gerekli sanırım

Vesselam

80+ Bronze
Ters takmış. Aynısını kullanıyorum sokmesu zor biraz cebtijleri var ikintarafta onlar çekerek çıkaracaksın. Şunu da söyleyeyim takması sokmesinden daha zor birazcık güç uygulamanan gerek. Anakarti kasadan çıkartarak yaparsan daha rahat olur.
IMG_20241109_193137.jpg

Bunlari sağa sola çekerek centiklerden kurtarman lazım.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
500TL soğutucudan ne bekliyorsunuz ki hocam''sıcaklar gayat normal

fanların ikisini de diğer yüzünü çevirip montaj yapınız.o bilgisayarsıya söyleyin bisiklet tamir etmeye devam etsin.
Hocam internetten baktım insanlar bu soğutucu ile 70-75'in üzerini görmüyor.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
evet evet soğutucuyu çıkartıp ters döndürüp takman lazım adam fanları doğru takmış soğutucuyu ters takmış
Fanlar direk takılı geldi zaten hocam.

Şimdi çıkarmaya çalışıyorum hayvan gibi de güç uyguluyorum ama çıkmıyor. Elimi kestim mal gelmedi.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
ulaş dursun
Fanlar direk takılı geldi zaten hocam.

Şimdi çıkarmaya çalışıyorum hayvan gibi de güç uyguluyorum ama çıkmıyor. Elimi kestim mal gelmedi.
:D ben fanları o taktı sandım. hayvan gibi güç uygulama büyük mandalı aşağı ittir biraz sonra ordan yan yukarı falan yapıp kurtarman gerek bi anda güç uygulayacak bişey yok işe yaramıyor bu fanda takma çıkarma mandallarla

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
:D ben fanları o taktı sandım. hayvan gibi güç uygulama büyük mandalı aşağı ittir biraz sonra ordan yan yukarı falan yapıp kurtarman gerek bi anda güç uygulayacak bişey yok işe yaramıyor bu fanda takma çıkarma mandallarla
Dediğin gibi yapıyorum da tık yok. Mandal hareket etmesine rağmen bi türlü çıkmıyor.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
ulaş dursun
Dediğin gibi yapıyorum da tık yok. Mandal hareket etmesine rağmen bi türlü çıkmıyor.
büyük mandalda tık yoksa bide küçük mandalı dene her 2 taraflı youtubeda videosu vardı galiba bi bak bu soğutucuya

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
büyük mandalda tık yoksa bide küçük mandalı dene her 2 taraflı youtubeda videosu vardı galiba bi bak bu soğutucuya
Baktım da montajdan başka bir şey yok hocam. Başka bilgisayarcıya götüreceğim muhtemelen.

@Obi.wanKenobi PC elime geçeli 3 gün oldu iki gündür mavi ekran sorunu ile uğraşıyodum onu çözdüm bu soğutucuyu takmaya götürdüm eşek herif terst takmış şimdi onla uğraşıyorum ve yarına kalıyor. Şanssızlık böyle bir şey heralde.

Son düzenleme:

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
ulaş dursun
Baktım da montajdan başka bir şey yok hocam. Başka bilgisayarcıya götüreceğim muhtemelen.

@Obi.wanKenobi PC elime geçeli 3 gün oldu iki gündür mavi ekran sorunu ile uğraşıyodum onu çözdüm bu soğutucuyu takmaya götürdüm eşek herif terst takmış şimdi onla uğraşıyorum ve yarına kalıyor. Şanssızlık böyle bir şey heralde.
kendin taksaydın keşke hocam takması daha kolay onu ama olsun pcci halleder hemen bence eski taktırdığına götür yanlış takmışsın diye para falan almasın bidaha. ters çeviricek zaten bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,943
Üyeler
164,585
Son üye
GAKES
Top Bottom