hocam thermalright assasin x120 ile attığın zoko arasında kaldım r5 5600 için ikisi de gayet yeterli fiyatları da yakın iki fanlı veya bakır borusunun...
Aga manyak mısın sen? Hala “öğren diye yazdım” diyorsun. “Isınmak” fiilinin bilimsel olarak yanlış olduğunu iddia edip bir de bunu insanlara ders verir gibi...
knk bu tripler ne gözünüzü seveyim ya.d biri açıklamaya stok fan yazmadım diye trip atar diğeri ısı değil sıcaklık der.Yamuk bilgiyle fizik mi öğretmeye...
stok soğutucu kullanıyorum xdd yani şöyle 3 yıl oldu alalı belki de hep bu sıcaklıklardaydı ben yeni fark ettim yani oyunlarda donma falan yaşamıyorum...
revit lumion photoshop kullanmıyorsan bu işlemci yerine daha düşük bi x3d işlemci alıp ekran kartını yükseltmen daha iyi olurdu neyse almışsın bi kere ho da...
a320mk güç beslemesi 5800x için uygun değil uzun süre cpu yükünde sıcaklık nedeniyle otomatik olarak işlemcinin hızını düşürebilir 5800xi tam performansta...
Sa Bugün Marvel Rivals oynarken kasanın çok fazla ısındığını gördüm.Msi Afterburner’dan değerlere baktım
gpu kullanımı %93 sıcaklık 73
cpu kullanımı %53...
yapma ya öyle mi olmuş.d
1786200863
donanımsal olarka bir sorun olduğunu düşünmüyorum o yüzden şu bileşeni değiştir diyenleri dinlememeni öneriyorum...