furgie isimli üyenin son içerikleri

1. furgie

Ryzen 5 5600 Isı Değerleri Normal mi

ısı düşürücü bilimsel olarak doğru bir kullanım değil sıcaklık düşürücü olacak🤣
  2. furgie

hocam thermalright assasin x120 ile attığın zoko arasında kaldım r5 5600 için ikisi de gayet yeterli fiyatları da yakın iki fanlı veya bakır borusunun fazla olması cok fark yaratır mı onun dışında thermalrightın fan/rulman daha kaliteli ve sesi daha az
  3. furgie

önerebilir misin sen uygun fiyata birkaç tane
  4. furgie

Aga manyak mısın sen? Hala “öğren diye yazdım” diyorsun. “Isınmak” fiilinin bilimsel olarak yanlış olduğunu iddia edip bir de bunu insanlara ders verir gibi anlatıyorsun. Bilimsel olarak “ısındı” demek, bir cismin sıcaklığının arttığını ifade eder. Kasanın sıcaklığı önceye göre arttıysa “kasa...
  5. furgie

Eski Sistemime Kaç Puan Verirsiniz 10 Üzerinden

sisteme 7 ama ppye 10
  6. furgie

Yeni Sistemimi Yorumlar Mısınız ? (Ryzen 9950x3d + Sapphire Nitro+ 9070xt)

uzun ömürlü değil diyolar oledler için
  7. furgie

knk bu tripler ne gözünüzü seveyim ya.d biri açıklamaya stok fan yazmadım diye trip atar diğeri ısı değil sıcaklık der.Yamuk bilgiyle fizik mi öğretmeye çalışıyosun?Aydınlatayım… Isı ve sıcaklığın farklı fiziksel büyüklükler olması, ‘ısınmak’ fiilinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Isınmak...
  8. furgie

eyv
  9. furgie

senden önce 4 kişi yazdı zaten bu kadar lafa gerek yok xd ben değerler normal mi onu öğrenmek istedim biliyorum soğutucuyu değiştirince sıcaklığın azalacağını ama ddr5e geçmeyi düşünüyom ilerde zaten sıcaklıklar idare eder mi yoksa acil mi onu sordum
  10. furgie

stok soğutucu kullanıyorum xdd yani şöyle 3 yıl oldu alalı belki de hep bu sıcaklıklardaydı ben yeni fark ettim yani oyunlarda donma falan yaşamıyorum macunu da değiştireli 1 yıl oldu sanırım
  11. furgie

Yeni Sistemimi Yorumlar Mısınız ? (Ryzen 9950x3d + Sapphire Nitro+ 9070xt)

revit lumion photoshop kullanmıyorsan bu işlemci yerine daha düşük bi x3d işlemci alıp ekran kartını yükseltmen daha iyi olurdu neyse almışsın bi kere ho da sırf oled diye bi monitöre 45k verilir mi knk ya .d para boksa orası ayrı tabi
  12. furgie

Ryzen 5 5600x mi Yoksa Ryzen 7 5800x mi - Anakart A320mk

a320mk güç beslemesi 5800x için uygun değil uzun süre cpu yükünde sıcaklık nedeniyle otomatik olarak işlemcinin hızını düşürebilir 5800xi tam performansta kullanamama ihtimalin var ya anakartı yükselt ya da 5600 al
  13. furgie

Sa Bugün Marvel Rivals oynarken kasanın çok fazla ısındığını gördüm.Msi Afterburner’dan değerlere baktım gpu kullanımı %93 sıcaklık 73 cpu kullanımı %53 sıcaklık 84-86 civarı değişiyor marvel rivalsın ağır bi oyun olduğunu biliyorum ama bu değerler normal mi bi sorun var gibi görünüyor mu...
  14. furgie

Çözüldü✓ Valorant FPS Drop, Donma, Lag

yapma ya öyle mi olmuş.d 1786200863 donanımsal olarka bir sorun olduğunu düşünmüyorum o yüzden şu bileşeni değiştir diyenleri dinlememeni öneriyorum. Konuya gelecek olursak Ram expo açtım demişsin ama ilan edilen hızda çalışıyor mu onu kontrol et ilk önce kararsız expo ayarı donma yapabilir...
  15. furgie

Kaliteli İp TV Önerisi

Merhaba 4k dizi film izleyebileceğim ip tv önerebilir misiniz
Geri