furgie isimli üyenin son içerikleri

1. F

Aula Win60 He Max Klavye

aula win60 he max klavye kullanan var mı alınır mı
  2. F

3k Ya Alınabilecek Wireless Kulaklık

3kya alınabilecek oyun için wireless kulaklık önerebilir misiniz atk neptune n9 ile havit fuxi h7 bulabildim ben ama kötü yorum yapanlar olmuş kararsız kaldım
  3. F

Wraith W60 Klavye Kitsune Edition

buna benzer klavye var mı başka peki
  4. F

Wraith W60 Klavye Kitsune Edition

Selam Wraith w60 kitsune edition benzeri bi klavye arıyorum bu çok iyi duruyor ama stokta yok diyor buna benzer klavye önerir misiniz resimli. https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295342785
  5. F

Çözüldü✓ İmola 5060 mı Kuark Spider mı

itopya hepsinde 10k arttırmış fiyatları şaka gibi
  6. F

Imola OEM Paket RTX 5060 Ddr5

9060xt 16 gb yapınca sistem 10 15k artıyor yani 40 bin tl verip adam akıllı pc alamıyoruz öyle mi vay anasını
  7. F

ben kendime almicam kardeşime alacam yani kendi pcmi güncellemiyorum ve 0 olacak evet
  8. F

peki max 40kya önerin nedir 5060 alma diyosun
  9. F

monitörü 1k alacam zaten 2k ile işim yok bende ryzen 5 5600 ryzen 6750 xt var mesela hogwarts rdr spiderman witcher gibi oyunları oynayabiliyorum bu attığım sistem daha üst segment değil mi
  10. F

kanka yetmiyor dediğin ne için yetmiyor mesela hangi oyunu oynatmaz diyosun yetmiyor diyip kestirip atmak saçma geliyor bana 16gb vrame 10k ekstra para verecek bütçem yok max 41k
  11. F

Merhaba, Bu pc nasıl sizce Valo cs gibi oyunlarda yüksek fps istiyorum ayrıca hikayeli oyunlar da oynuyorum yani şu oyunu oynayamazsın dediğiniz bi pc mi yoksa yeterli mi bir sorunla karşılaşır mıyım veya değiştirmem gereken bir bileşen var mı ssdyi 1tb yapacam zaten...
  12. F

İtopyada 1 Günde Gelen 10k Fiyat Farkı

Merhaba, İtopyadan 2 gün önce pc bakıyodum amd 7600lü 5060 bi oem paket buldum 40kydı fiyatı, dün baktım aynı ayarda tüm pclerin fiyatlarını 10k yukarı çekmişler 51k olmuş nedenini bilen var mı?
  13. F

Minecraft F11 hatası

Merhaba Minecraft java edition kullanıyorum oyunu yeni indirdim küçük ekranda açılıyor f11 basıp veya ayarlardan ekranı büyüttüğümde oyun donuyor çıkmak zorunda kalıyorum lütfen biri yardım edebilir mi
  14. F

sizce bu sistem alınır mı

https://www.incehesap.com/eternal-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62756/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=donanimarsivi&utm_term=12.05.2023-eternal#tabs
  15. F

18k bandında hazır sistem

merhaba 280 hz monitörüm var genelde valorant gibi fps oyunları oynuyorum.max 18k limitim var yardımcı olabilir misiniz
Geri