Arama sonuçları: *

1. Dartagnan

EA FC 25 Bu Fiyata Alınır mı?

Abonelikte 200-250 lira arası bir şeydi sanırım 4 5 ay oynasam şuanki indirimli fiyata denk geliyor. O yüzden kararsız kaldım direkt almayı da düşünüyorum.
  2. Dartagnan

UFL ile ilgili çok fazla iyi yorum görmüyorum o yüzden çok sıcak değilim. Dediğin gibi offline oynamayı düşünüyorum çoğunlukla ama paylaşımlı hesap hakkında çok fazla bilgim yok.
  3. Dartagnan

Herkese iyi günler, EA FC 25 Epic Gameste şu anda indirimli olarak yaklaşık 1000 TL civarında. Sizce bu fiyata alınır mı? Başka oynayabileceğim uygun fiyatlı bir platform mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
  4. Dartagnan

Hogwarts Legacy 18 dolara alınır mı

Ben oynadım, evreni seviyorsan bence oynanır. Kötü oyun değil ben oynarken eğlendim şahsen.
  5. Dartagnan

Steelseries Arctis Nova 5 Wireless Alınır mı?

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Çoğunlukla FPS tarzı oyun oynayıp filim izleyen birisiyim. Sizin öneriniz ne olur? Başka kulaklık önerileriniz varsa bu fiyat bandında belirtebilirsiniz.
  6. Dartagnan

SteelSeries Arctis Nova serisinden hangisi alınır?

Nova serisi almaya karar verdim ama hangisini alsam bilemedim. Nova 5 bütçeme en uygunu gibi duruyor siz ne dersiniz? Hangisini almalıyım sizce?
  7. Dartagnan

1500-2000TL arası kablolu/kablosuz kulaklık önerisi

https://www.trendyol.com/rampage/fury-x-7-1-kablolu-oyuncu-kulaklik-p-187829467?boutiqueId=61&merchantId=393181 Bende kablosuzu var 4 senedir kullanıyorum. Kablosuz kullanırken bir taraftan ses az gelmeye başladığı için kablosunu takıp kablolu kullanıyorum. Bir göz atabilirsin.
  8. Dartagnan

HyperX Cloud III Wireless mı Steelseries Arctis 7 Pro Wireless mı?

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla FPS türünde oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Bir de geniş olması gerekiyor kafam biraz büyük olduğu için sıkmasını istemiyorum.
  9. Dartagnan

Kulaklık önerilerini bekliyorum.

Tamamadır hocam teşekkürler.
  10. Dartagnan

Teşekkürler, kafamdaki tek soru rahatlığı. Fury X kullandım 4 sene ilk başlarda küçük geliyor gibiydi sıkıyordu. O konu hakkında da bilgi verebilir misiniz?
  11. Dartagnan

Sizce hangisi hocam peki bluetooth olan mı kablolu olan mı? Bir de genişliği nasıl acaba rahat mıdır?
  12. Dartagnan

Teşekkürler inceleyeceğim. 1727646921 Performans olarak nasıldır acaba bilginiz var mı?
  13. Dartagnan

Mikrofonu yok galiba bana mikrofonlu bir kulaklık gerekiyor belirtmeyi unutmuşum. Bir de kafam büyük mesela bana uygun mudur?
  14. Dartagnan

Öncelikle herkese iyi akşamlar, yaklaşık 4 senedir Rampage Fury X bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Artık seslerde falan sıkıntı çıkarmaya başladı. O yüzden yeni bir kulaklık istiyorum. Genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum. Düşük seviyede bir kulaklık olmasını istemiyorum. Fiyat için aklımda...
  15. Dartagnan

Kulak içi oyuncu kulaklığı önerisi?

FPS oyunlarında ses kasmada nasıl acaba?
  16. Dartagnan

900 civarı mekanik klavye red swicht

https://www.n11.com/urun/gamepower-overlord-60m-mekanik-kirmizi-switch-turkce-q-88-tus-usb-oyuncu-klavye-43555703?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum. Öneririm.
  17. Dartagnan

Kulak içi oyuncu kulaklığı önerisi?

Herkese iyi akşamlar, yaklaşık 4 senedir rampege fury x kullanıyorum. Bluetooth özelliği ile kullanırken sağ taraftan ses gelmiyor. Bir de kafam büyük olduğu için sıkıyor saçımın şeklini falan bozuyor. Bu yüzden kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorum. Valorant tarzı oyunlar ve hikayeli oyunlar...
  18. Dartagnan

Bağımlılık yapan oyun önerisi

The Witcher 3 öneririm. Yan görevlerini yapa yapa ilerlersen uzun süre oynarsın. Öncesinde oynamak istersen witcher 2 de baya iyi oyundur.
  19. Dartagnan

Portatif Klima Önerisi?

Herkese iyi akşamlar, şuan Aydında yaşıyorum ve akıl almaz bir sıcak mevcut. Evimde vantilatör bulunuyor ama yeterince soğutmuyor o yüzden uygun fiyatlı bir portatif klima almayı düşünüyorum. Ben biraz bakındım ve linkini verdiğim klimayı buldum. Önerileriniz varsa bekliyorum...
  20. Dartagnan

Kalemli tablet önerisi?

Arkadaşlar kardeşim üniversiteye gideceği için ona bir kalemli tablet almak istiyorum. Tableti video izlemek ve not tutmak için kullanacak. Tavsiyeniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom