UFL ile ilgili çok fazla iyi yorum görmüyorum o yüzden çok sıcak değilim. Dediğin gibi offline oynamayı düşünüyorum çoğunlukla ama paylaşımlı hesap hakkında çok fazla bilgim yok.ufl deneyebilirsin almadan önce ama fifa çok daha iyi şu anlık sadece offline oynayacaksın paylaşımlı hesap bakabilirsin
Abonelikte 200-250 lira arası bir şeydi sanırım 4 5 ay oynasam şuanki indirimli fiyata denk geliyor. O yüzden kararsız kaldım direkt almayı da düşünüyorum.offline hesaplar sıkıntı ben bi deneyeyim diye aldım oyuna girmiyor. EA hesabı sıkıntı oluyor bende gittim 50 dolara fc24-fc25 ikili paketini aldım.
sürekli oynamayı düşünmüyorsan aylık abonelik alabilirsin
vallaha bence alın çünkü yıllar sonra satışı durduralacak ve satılmayacak pes12-16 gibi versiyonları hala oynayanlar var onun gibi.Abonelikte 200-250 lira arası bir şeydi sanırım 4 5 ay oynasam şuanki indirimli fiyata denk geliyor. O yüzden kararsız kaldım direkt almayı da düşünüyorum.
UT mod oynamayacaksan sana fazla olan hesabımı vereyim. 1 yıllık eaplaypro almıştım 9 ay var daha bitmesine. Başka oyunları da oynarsın.UFL ile ilgili çok fazla iyi yorum görmüyorum o yüzden çok sıcak değilim. Dediğin gibi offline oynamayı düşünüyorum çoğunlukla ama paylaşımlı hesap hakkında çok fazla bilgim yok.
Hocam bana verebilir misin rica etsem çok sevinirim fifam olursa. İyi günler.UT mod oynamayacaksan sana fazla olan hesabımı vereyim. 1 yıllık eaplaypro almıştım 9 ay var daha bitmesine. Başka oyunları da oynarsın.
Eve geçince yazarım hesap bilgileriniHocam bana verebilir misin rica etsem çok sevinirim fifam olursa. İyi günler.
Saolasın hocam cansınızEve geçince yazarım hesap bilgilerini