Arama sonuçları: *

1. Ethereal Librium

Phanteks Psu Uzatma Kabloları 480,43 TL

Ben geçen ay iki paket aldım. Kablo mu mızrak mı belli değil. O kabloları sanayine tornacıya götürün ancak onlar eğebilir. Örgü kablosu çok ince ve kalitesiz bu arada.
  2. Ethereal Librium

1080p TN MONİTÖRDEN 2K İPS'e GEÇMEK

Kaldırmaz o sistem 2k yı
  3. Ethereal Librium

Yardım Amazon Üzerinden Monitör Aldım Ama Halen Kargoya Verilmedi?

Yılbaşı yoğunluğu ve depolarında stok sayımı var acele etmeyin gelir.
  4. Ethereal Librium

9800x3D Sistem Toplama Önerileri

Selamlar. Anakartı X870 veya X670 varyantına yükseltmelisiniz. 9800x3d veyahut varyantları işlemciler için o anakart çok zayıf kalıyor. Aio olarak msi değilde Arctic, Corsair gibi markalar tercih edin. Arctic'in 420mm aioları kampanyada eğer kasanız destekliyor ise. Ram olarak 6000 mhz 30cl...
  5. Ethereal Librium

❌İndirim Bitti! Makelsan Lion 2200VA LCD Line UPS 2.308 TL

UPS konusunda bende çok bilgisizim. 1000W psu ve 2 monitörün kullandığı sistem için kaçlık almam lazım?
  6. Ethereal Librium

Cloud Alpha Wireless / HS80 Wireless / HS80 Wireless MAX

Sonuç olarak ikisi de üzmez. İletişim ağırlıklı kişiler için HS80 MAX oyun ağırlıklı kişiler için Alpha diyebiliriz.
  7. Ethereal Librium

Onunda mikrofonu saklanmıyor öyle gıcık bi olayı var
  8. Ethereal Librium

Teknobiyotik övme postu (Hak etti) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

Müşteri temsilcileri bilgili, anlaşılır ve İTOPYA'nın aksine ulaşılabilir. Fakat her firmanın eksi yanı olduğu gibi onlarında var. Kargolamaları berbat ötesi ayrıca maillerede geri dönüş yapmıyorlar.
  9. Ethereal Librium

MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi vs MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi

X870 tercihi daha avantajlı. USB standarda bindi fazları daha fazla ve 9000 işlemciler için özel olarak üretildi. 1-2 Bin üstüne koyulursa X870 Tomahawk tavsiye ederim.
  10. Ethereal Librium

Pil olayı, fps oyunları için Alpha daha avantajlı. mikrofon kalitesi ve kumaş pedden ötürü H80 daha avantajlı karar senin. Benim tercihim alphadan yana oldu.
  11. Ethereal Librium

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d 22.587TL

Ben geçen kutulu versiyonuna 24k bayıldım malesef
  12. Ethereal Librium

Yardım İtopyadan Aldığım Monitörü Garanti İçin Onlara Gönderemiyorum?

Ürünün yetkili servisine direkt itopyayı muhattap almadan kargolayabilirsin.
  13. Ethereal Librium

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Ekran kartları genelde 80 dereceye ulaştığında fanları tam hızda çalıştırır. Sanıyorum ayarları kurcalamışsınız.
  14. Ethereal Librium

Yardım İtopyadan Aldığım Monitörü Garanti İçin Onlara Gönderemiyorum?

Kutuyu yırtıp atma işi seneler evveldi hocam. Artık çoğu üründe garanti kutusuz almıyor gerçi kanunda bunun bir karşılığı yok seni yıldırmaya çalışmışlar. Farklı bir kartona koy gönder gitsin hiçbir şey yapamazlar.
  15. Ethereal Librium

Yardım Bilgisayar kasasını masanın üstüne koymak riskli mi ?

Benimkide masanın üstünde canım sıkıldıkça içini seyrediyorum. Masanın kenarlarına köşelik çakarak kasanın düşmesini veya senin takılıp düşürmeni önleyebilirsin. Nalburda veya mobilyacılarda rahat bulursun.
  16. Ethereal Librium

Rehber OEM Key, RETAIL Key, MAK Key ve KMS Etkinleştirme Farklılıkları

Microsoft korsan yollar ile elde edilen Windowslar için yavaşlatma ve uyumluluk sorunları yapacağını söylemişti o ne olacak? Buradaki açıklamaya göre en maktıklı seçenek Retail Key gibi duruyor.
  17. Ethereal Librium

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Cloud Alpha'ya rakip değil. Alpha'nın indirimini kaçıranlar için son fırsat elbette. Alınabilir.
  18. Ethereal Librium

❌İndirim Bitti! 🔥HyperX Alpha Kablosuz 🔥4.422,00TL🔥

Yukarı detaylı açıklama yaptım
  19. Ethereal Librium

❌İndirim Bitti! 🔥HyperX Alpha Kablosuz 🔥4.422,00TL🔥

Nova 5 bu ürüne rakip değil
Top Bottom