Neler Yeni

Cloud Alpha Wireless / HS80 Wireless / HS80 Wireless MAX

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,725
İsim
Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Ben de normalde çıkmayan mikrofon sevmem ama üste katlandığı için rahatsız etmiyor. Gözünün önüne gelmiyor zaten.
Sonuç olarak ikisi de üzmez. İletişim ağırlıklı kişiler için HS80 MAX oyun ağırlıklı kişiler için Alpha diyebiliriz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,725
İsim
Oğuz
Sonuç olarak ikisi de üzmez. İletişim ağırlıklı kişiler için HS80 MAX oyun ağırlıklı kişiler için Alpha diyebiliriz.
Evet denilebilir.
Sadece CS veya Valo için ise Alpha olabilir fakat yanlış anlaşılmasın ben de aktif olarak her gün CS oynuyorum HS80 Max de ses kasmada kötü değil. Bazı detaylar Cloud serisinde daha iyi. Müzik ve film için de HS80 Max daha iyi diye düşünüyorum.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Evet denilebilir.
Sadece CS veya Valo için ise Alpha olabilir fakat yanlış anlaşılmasın ben de aktif olarak her gün CS oynuyorum HS80 Max de ses kasmada kötü değil. Bazı detaylar Cloud serisinde daha iyi. Müzik ve film için de HS80 Max daha iyi diye düşünüyorum.
Cevaplarınız için çok çok teşekür ederim, önerileriniz doğrultusunda elimdeki Alpha'yı iade edip / satıp HS80 Max almaya çalışacağım. Kulaklığı çoğunlukla dizi-film, müzik ve iletişim ağırlıklı kullandığımdan böylesi daha iyi olacak sanırım. Tekrardan teşekkürler.

Top Bottom