Undervolt denenebilir kartta, ben 5070ti olanını aldım eagle ocnin, daha montajını yapmadım ama sıcaklık değerlerinden yana kafayı takarsam undervolt...
Şimdi şöyle anakartında 4 tane m2 yuvası var, en üstteki yuva ve en alttaki yuvaya ssd taktığın zaman ekran kartı portunda herhangi bir paylaşım olmaz aynı...
Anakart için tablo attım, hangi m2 yuvasını doldurursan ekran kartı slotu yarı yarıya düşüyor tabloda görebilirsin, ram konusunda cl30 ile cl36 arasında 2ns...
Anakartta PCIe ve M.2 yuvaları arasında bant genişliği ve şerit paylaşımı var haberin olsun canını sıkacak bir durumsa detaylıca bir bak derim.
Patriot ram...
Öncelikle selamlar, Asus A32 Plus kasa aldım, Anakartım msi mpg x870e edge ti, sıvı soğutmam arctic liquid freezer iii pro 360mm. montaj yaparken önce...
Şahsi fikrim Gigabyte eagle oc kartından yana windforceden daha kaliteli hissettiriyor, aralarında 1k civarı fark var, zotac kötü değil ama eagle oc biraz...
Windforce giriş sınıfı, eagle orta gibi düşünebilirsin. bu linkte 5070ti incelemeleri, bu linkte ise karşılaştırmaları var, fps, sıcaklık dereceleri...
5070ti için 70-75k çıkmana gerek yok, gigabtye kartları tercih edebilirsin 63-65k arası var. İlla çıkacağım diyorsa 70k aero inmişti amazonda dün, 72-73kya...
★ ROCKSTAR NORTH ÖN İNCELEMESİ: TÜM GTA 6 DETAYLARI ★
Basın Mensupları ve İçerik Üreticilerinin 2.5 Saatlik Kapalı Oynanış Seansından Derlenen Bilgiler...