Yardım Ekran Kartımın Padleri Dışarı Taşmış

alev alev :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu sahibide bi test atarsa görürüz merak ettim
Bunu aslında jak girişinde jak kırıldı onu sökerken gördüm şu çileden kurtulursam yaparım test atarım buraya

alev alev :D

konu sahibide bi test atarsa görürüz merak ettim
aga şöyle 87 derece hotspot veriyor vramler serin duruyor ama birisi bariz yarısı boş dikey takmadım bu arada yataya döndüm

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-14 230325.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-14 230325.webp
    385.2 KB · Hit: 27
aga şöyle 87 derece hotspot veriyor vramler serin duruyor ama birisi bariz yarısı boş dikey takmadım bu arada yataya döndüm
normal görünüyo 250w çekiyo %98 kullanım 87 hotspot

rahatsız ediyorsa garanti göndere bilirsin bence ya da istersen 90-100 arası hot spot görürsen gönder ne zaman aldın ekran kartını

rahatsız ediyorsa garanti göndere bilirsin bence ya da istersen 90-100 arası hot spot görürsen gönder ne zaman aldın ekran kartını
valal biraz oldu ama aldığımda kartı 67 dereceyi geçmiyordu diye hatırlıyorum hotspota hiç bakmadım onun hakkında bir şey diyemiyorum vramler hep bu sıcaklıktaydı benimde satma planım var bunu açıkla açıklaya biliyorsan satarken

ikinci el almıştım bu arada 1 senelik falandı kart aldığımda ama yatmıştı jelatinlerini falan ben söktüm almış satan arkadaş kredi ile motorla kaza yapmış kullanamamış iyileşince de motoru yapcam diye sattı bana

Ekran kartı kutusunun üzerinde SN25 veya SN26 ile başlayan bir numara var onu kontrol eder misin, 26 olanlar 2026 yılı güncel sürümlerde bu sorunun düzeltildiği raporlanmıştı diye hatırlıyorum

valal biraz oldu ama aldığımda kartı 67 dereceyi geçmiyordu diye hatırlıyorum hotspota hiç bakmadım onun hakkında bir şey diyemiyorum vramler hep bu sıcaklıktaydı benimde satma planım var bunu açıkla açıklaya biliyorsan satarken

ikinci el almıştım bu arada 1 senelik falandı kart aldığımda ama yatmıştı jelatinlerini falan ben söktüm almış satan arkadaş kredi ile motorla kaza yapmış kullanamamış iyileşince de motoru yapcam diye sattı bana
hocam şimdi oda sıcaklığı hava alma durumu vs 3-5 derece fark eder normal bence 80 falan olsa eyv hot spot ekran kartı en sıcak noktası yüksek olması normal , 50 serisi biraz daha fazla ısınıyo

Son düzenleme:
Ekran kartı kutusunun üzerinde SN25 veya SN26 ile başlayan bir numara var onu kontrol eder misin, 26 olanlar 2026 yılı güncel sürümlerde bu sorunun düzeltildiği raporlanmıştı diye hatırlıyorum
25 yılı kartıdır kanka benimki 1 senelikken 2. El aldım

hocam şimdi oda sıcaklığı hava alma durumu vs 3-5 derece fark eder normal bence 80 falan olsa eyv hot spot ekran kartı en sıcak noktası yüksek olması normal , 50 serisi biraz daha fazla ısınıyo
Ags şey dicem bence mantıken böyle şu yanda 3 tane vida yeri vardı dikey tutucu aparat yaptım kısıtlı imkanlar ile bence oldu

Tartıya takılma ekran kartı daha falza yukarı kalkamıyor masa yamuk muhtemelen dkdkdmd

Ekler

• IMG_4333.webp
    IMG_4333.webp
    741.4 KB · Hit: 19
  • IMG_4332.webp
    IMG_4332.webp
    415 KB · Hit: 22

Ags şey dicem bence mantıken böyle şu yanda 3 tane vida yeri vardı dikey tutucu aparat yaptım kısıtlı imkanlar ile bence oldu

Tartıya takılma ekran kartı daha falza yukarı kalkamıyor masa yamuk muhtemelen dkdkdmd

Daha fazla yukarı kalkmıyorsa tersine pcbyi kastırırsın boşver. Su terazisine göre bence hiç fena değil. Tam ortalamak için bi tur vidayı gevşetsen ortaya gelir mi?

Şöyle dene hocam;

Kasayı al zeminde bi parkeye veya fayansa koyup su terazisiyle öyle bak

Ben telefona terazi uygulaması indirip baştan sona adım adım ölçüyorum. 0 ve 1 değerleri alıyorsam bırakıyorum.

Ben telefona terazi uygulaması indirip baştan sona adım adım ölçüyorum. 0 ve 1 değerleri alıyorsam bırakıyorum.
Undervolt denenebilir kartta, ben 5070ti olanını aldım eagle ocnin, daha montajını yapmadım ama sıcaklık değerlerinden yana kafayı takarsam undervolt düşünüyorum
Düzeltme : yanlış mesajı cevaplamışım :D

o aparat ben takamadım altta fan olunca ona denk geliyor :D

1789468041679.webp

böyle parça uydurdum :ROFLMAO:

benim yer biraz kötü aga ona göre pay bıraktım ztn apple da da terazi var onla da baktım gerçek sıvı terazi ile aynı durdu eve eski olunca yapacak bir şey yok yukarı doğru esneme payı bıraktım yine ama az daha kaldırsam kırarım bu arada aparatı ben direkt lianlini dediği gibi taktım oturmadı ekran kartı soketten kasanın içinde düştü akşam akşam bir jak girişinden dolayı ekran kartım çöp olacaktı az daha aklım gitti

Geri