ebacanavarix3d isimli üyenin son içerikleri

1. ebacanavarix3d

Kasa, Sıvı Soğutucu, Anakart Hakkında Fikir

Teşekkür ederim kullanıcı deneyimi için
  2. ebacanavarix3d

Kasa, Sıvı Soğutucu, Anakart Hakkında Fikir

Öncelikle selamlar, Asus A32 Plus kasa aldım, Anakartım msi mpg x870e edge ti, sıvı soğutmam arctic liquid freezer iii pro 360mm. montaj yaparken önce anakartı yerleştirip sıvı soğutma ile teması var mı diye kontrol etmek için radyatörü üst panele taktım, vrm soğutucularına çok yakın fakat temas...
  3. ebacanavarix3d

4-7 Adet 120mm 1-2 Adet 140mm Kasa Fanı Önerisi

CORSAIR RS Serisi RS120 Reverse ARGB araştırabilirsin, amazonda 1575tl fiyatı var 3lü set olarak.
  4. ebacanavarix3d

Ekran Kartı Fiyatları

Şahsi fikrim Gigabyte eagle oc kartından yana windforceden daha kaliteli hissettiriyor, aralarında 1k civarı fark var, zotac kötü değil ama eagle oc biraz daha iyi soğutmaya sahip gibi gözüküyor (aman aman farkları yok), gönül ister en iyi soğutması olan kartlara çıkabilelim ama maalesef piyasa...
  5. ebacanavarix3d

Ekran Kartı Fiyatları

Windforce giriş sınıfı, eagle orta gibi düşünebilirsin. bu linkte 5070ti incelemeleri, bu linkte ise karşılaştırmaları var, fps, sıcaklık dereceleri hakkında bilgiler mevcut. (Eagle oc ice yazdığına bakma eagle oc ile birebir aynı kart sadece rengi beyaz :D ) umarım faydası olur seçim yapmanda...
  6. ebacanavarix3d

Ekran Kartı Fiyatları

Eagle veya windforce al geç
  7. ebacanavarix3d

Ekran Kartı Fiyatları

5070ti için 70-75k çıkmana gerek yok, gigabtye kartları tercih edebilirsin 63-65k arası var. İlla çıkacağım diyorsa 70k aero inmişti amazonda dün, 72-73kya da aorus master var amazonda ama bence mantıklı değil çünkü 79k 5080 mevcut vatanda :)
  8. ebacanavarix3d

Bilmediğiniz, Kapalı Oynanıştan Sızan Tüm Gta 6 Detayları (150 Madde)

Çok kapsamlı bir derleme olmuş eline, emeğine sağlık tek tek okudum. Benim gibi bir GTA sapığı görmek sevindirdi :D
  9. ebacanavarix3d

🔥🔥 29.999tl Corsaır Vengeance 48gb (2x24gb) Rgb 6000mhz Ddr5 Cl36 Ram

herhangi bir sıkıntı yaşatır mı bu çipler?
  10. ebacanavarix3d

Yardım 10.000₺'ye Corsaır Mp600 Gen4 2tb Alınır mı?

DRAM mevcut, Phison E16 kontrolcü kullanıyor, orta segment bir SSD; bu fiyata üstelik sıfır, ben alırdım. https://www.techpowerup.com/ssd-specs/corsair-mp600-2-tb.d374 Kontrol edebilirsin buradan.
  11. ebacanavarix3d

Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

Dual almaya göre aradaki fiyat farkı 3k bandında, alınabilecek bir risk gibi üstelik amazonun iade politikasına göz atmakta fayda var belki kutuyu açmadan parti ve üretim numarası varsa oradan kontrol etmek fayda sağlayabilir kendim de almayı düşünüyorum bu konularda aydınlatabilecek birileri...
  12. ebacanavarix3d

R7 9800x3d RTX 5070 Ti Sistem Tavsiye, Öneri

Bu fiyat segmentinde artık arka panelde birsürü usb 2.0 görmek midemi bulandırıyor :D teşekkürler öneriniz için değerlendireceğim. 1786637127 NZXT anakartları çok beğendim tasarım olarak ama güvenemiyorum, şu an itopyada bundle var NZXT N9 X870E ve R7 9800x3d sepette 33.299Tl iniyor ama dediğim...
  13. ebacanavarix3d

R7 9800x3d RTX 5070 Ti Sistem Tavsiye, Öneri

Selamlar herkese PC toplayacağım fakat karar veremiyorum kullanıcı yorumu veya detaylı bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sistemdeki parçalardan değiştirmemi önerdiğiniz veya bu daha iyi olur vs. dediğiniz bir parça varsa çok makbule geçer. (parçalar siyah beyaz karışık olabilir...
  14. ebacanavarix3d

Sistem Tavsiyesi Hk. Yardım

Herkese selamlar Donanım Arşivi'ni yıllardın bilir ve izlerim, forumda henüz birkaç dakikadır üyeyim şimdiden bilgilerin ne kadar değerli olduğunun farkına vardım herkese ayrı ayrı teşekkürler. Yaklaşık 8 - 9 senedir aynı sistemi kullanıyorum i5 6500 işlemci ve GTX 1050ti ekran kartı ve 16gb...
Geri