Hocam az önce amazondan "SteelSeries Arctis Nova 3P" sipariş ettim. Kulaklıktan genel olarak anladığım kadarıyla memnunsun sanırım bir sorunda yaşamamışsın...
özelliklerini paylaştılar, fiyatına göre epey iyi diyebilirim, bilmediğim bir iki püf noktası var
incelemem için yollayacaklarını söylemişlerdi, çıktığında...
Hocam bu markanın "Beast One Pro Wireless Mouse" u hakkında bir fikriniz var mı? Şu an aktif olarak stoğu yok ama yakın zamanda geleceğini söylediler sence...
valla hocam hala kullanıyorum memnunum bir sorununu görmedim tek sorun biraz fazla kirleniyor beyaz olduğundan ama siyahını alırsan güzel klavye biraz...
gayet memnunum herhangı bir sorun göremedim tek sorunu tr karakterler olmaması ve %100 klavyeden geçtiğim için alışmakta hala sorun cekıyorum elım numlock...
hala memnunum, aula ile r75 aynı kulvarda bile değil, birisi mekanik birisi manyetik,
eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız beast,
sadece hikayeli oyunlar...
Hocam aktif olarak hâlâ memnun musunuz? almayı düşünüyorum ya da bu fiyata tavsiye ettiğiniz başka bir klavye var mı?
1781134402
Aula75 mi almak daha iyi...
İyi bayramlar.
9800X3D + MSI Ventus RTX 5070 Ti üzerine bir sistem topluyorum. Şu an anakart seçim aşamasındayım ve aşağıdaki üç model arasında kaldım...
karasinek için agita kullanabilirsin biraz pahalı bir şey kokusu yok ve tene değse bile zarar vermiyor sadece yapış yapış bir hali var yinede insan elinin...