emreaktas isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım 9800x3d + RTX 5070 Ti Sistem İçin Anakart Seçimi

Hocam Asusu tercih etmenizde özel bir sebep var mı?
  2. E

Yardım 9800x3d + RTX 5070 Ti Sistem İçin Anakart Seçimi

İyi bayramlar. 9800X3D + MSI Ventus RTX 5070 Ti üzerine bir sistem topluyorum. Şu an anakart seçim aşamasındayım ve aşağıdaki üç model arasında kaldım. Hangisini neden tercih etmem gerektiğini açıklamalı şekilde değerlendirirseniz çok sevinirim. Vatanda bu fiyatlarında iyi olduğunu düşünüyorum...
  3. E

🔥İndirim Uv Sinek Öldürücü Web'e Özel 699 TL

Kral genel olarak hepsi. Zaman zaman hepsi oluyor. Şehirde yaşıyorum ama çevremde belirli geniş yeşillik biraz uzun çimler var oralardan geliyor genel olarak o tarz börtü böcek sinek. Evde kullanılan bazı prize takılanlar var koku yayıyor onlar mı mantıklı? yoksa bu mu veya başka ne...
  4. E

❌İndirim Bitti! 9800x3d-5080-32 Ram-1tb SSD 132.999 TL 🔥 🔥

Beyler Vatandan indirimle MSI Ventus 5070TI aldım (siparişi yeni teslim aldım yani iade edebilirim kutu kapalı). Kasayı kendim parça parça toplamaya karar vermiştim. İşlemci olarak 9800x3d alacaktım devamınıda dizecektim 120.000 - 150.000 tutacak tahmini (bütçemde buralarda ufak esnemeler...
  5. E

Deneme amaçlı 1 tane aldım valla tuzağı kurucam. Odamı havalandıramaz oldum. Arkadaşın birisi raket demiş ama oturup kovalayamam onlar gelsin ölsün
  6. E

Bu harbi işe yarıyor mu veya farklı çözüm önerileri olan varsa gerçekten yazsın can sıkıcı olmaya başladılar yaz geldi
  7. E

🔥İndirim Arctıc Mx-7 (4 G) - 405₺

Hocam bu kit ne işe yarıyor?
  8. E

2x16 GB 19.999 6000mhz Cl36 Corsair 1 Stok

TechPowerUp’ta aratınca karşıma bu ekran çıktı, ama doğru olup olmadığından emin olamadım. Başka bir yanıtta biri, anakart üreticisinin sitesindeki RAM uyumluluk listesinden kontrol etmenin daha sağlıklı olduğunu yazmıştı. Ben de birkaç RAM modeli için o yöntemi denedim ve mantıklı geldi güzel...
  9. E

2x16 GB 19.999 6000mhz Cl36 Corsair 1 Stok

Hynix a die olduğunu nasıl anlıyorsunuz hocam açıklayabilir misiniz? mesela bu ne oluyor iyi bayramlar
Geri