Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

ortamda kaç kız kaç erkek var
  2. Elmeryy

AirPods pro kutusu bozuldu farklı bir kutuyla kullanabilir miyim

airpods pro 1.nesil kutum bozuldu apple 3k diyor yeni kutuya sahibindende 1k ya ikinci el kutular var bu kullanılmış kutularla beraber kulaklıklarımı kullanabilir miyim eşlemesi vs nasıl oluyor ya da alternatif çözüm önerileriniz varsa bekliyorum
  3. Elmeryy

İçerik Üreticiliği İçin Telefon Önerisi

hocam gerçekten iphone ve samsung arasında acayip fark var kamerada kalitede bunu nasıl tarif etsem bilmiyorum teknik detayıyla ilgili bilgim yok ama gerçekten çıplak gözle net belli oluyor bir mağazada karşılaştırın anlarsınız öyle fanboyluk yapıp yok o sensör büyük yok şu lens böyle demiyorum...
  4. Elmeryy

İçerik Üreticiliği İçin Telefon Önerisi

içerik üreteceksen iphone alacaksın kanka gerçekten başka markalara bakma bile ikinci el 15 veya 15 pro bakılabilir
  5. Elmeryy

Spotify açınca pcde sesler komple bozuluyor

spotify açılınca pcde komple sesler bozuluyor bir dakika falan cızırtılı kasarak geldikten sonra düzeliyor sebebi nedir bilgisayardaki komple sesi bozuyor sadece müziğin sesi değil
  6. Elmeryy

İphondan PC’ye internet paylaşmam lazım taktik verin

kanka usb girişli wifi adaptör alacaksın bendede yok anakartta öyle kullanıyorum wifi
  7. Elmeryy

Orijinal GTA Vice City nereden indirilir?

hep korsan indirdim bir kere virüsle karşılaşmadım hocam çaktırmadan alttan bilgileri cukkalıyorlarsa bilemem :D
  8. Elmeryy

Yks için İpad 10 alınır mı?

kanka arkadaşta çakma kalem vardıda sıkıntı yaptı 1 ay falan sonra kesik yazıyor vs kalemi orijinal alıcam bir de tableti ikinci el yurt dışı alacağım sorun olmaz herhalde
  9. Elmeryy

Yks için İpad 10 alınır mı?

beyler bayanlar galiba air ile arasındaki en büyük fark kalem ve işlemci klavye alacak zaten para yok sizce alınır mı bir de yurt dışı ipadler burada sorun çıkarıyor mu
  10. Elmeryy

Yardım İkiz kardeşim Face ID yüzünü okuyabiliyor

kanka face id göz burun arası kaş göz arası dudak burun arası mesafeleri vs ölçerek çalıştığı için o ölçüleriniz aynıysa okur
  11. Elmeryy

TYT Mat sıfırdan bıyıklı matematik ile çalışılır mı

eyvallah ustam sağolasın
  12. Elmeryy

3d tyt var eyüp b nin nası bi sistemi var bilmiyorum 3d tyt soru bankası kaynak olarak yeter mi eyüp b için yoksa eyüp b kamp gibi bir şey yapıyor mu
  13. Elmeryy

şimdi kitabını aldım 10 günde temel atmanın nasıldır iyi midir? 10 günü bitirince yine aynı hocanın 55 günlük kampı mı tercih edilmeli yoksa başka kaynak var mı önreceğiniz
  14. Elmeryy

VALORANT Hesabım Ne Kadar Eder

Bölüm 8 Kısım 3 te yüce 3 tü sonra daha rank girilmedi toplam 6 bp açıldı hesap 199 level şu an unranked iyi oynarsanız rank maçlarından sonra dia atar bir de yeni ajan yok skinler aşağıdaki gibi battlepass skinlerini dahil etmedim Bıçaklar rgx kelebek bayonet ve jett bıçağı Vandallar kaos...
  15. Elmeryy

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan hesaplayacaksın hızlı kilo vermek çok az yemek iyi bir şey değil ayrıca ağırlık antremanı yapmazsanız sadece tartıda düşersiniz istediğiniz vücuda sahip olamazsınız
  16. Elmeryy

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

bmr nizi hesaplayın bmr değeriniz altında kalori almanız sağlıksız hatta uzun vadede ölümcül
  17. Elmeryy

Yurtdışı iPhone Çin Modeli mi Global Model mi Alınmalı?

eyvallah usta sağolasın bir de şey isorucam diğer 4 ay için sim değiştirmemize gerek yok dimi aynı kart diğer yuvaya takınca oluyor direk
  18. Elmeryy

Yurtdışı iPhone Çin Modeli mi Global Model mi Alınmalı?

sağolun hocam çift fiziki dışında hiç bir farkı yok değil mi?
  19. Elmeryy

Windows 11 Pro Key [Foruma Hediye]

oem key ne kanka
  20. Elmeryy

Windows 11 Pro Key [Foruma Hediye]

lan ne ara aldınız
Top Bottom