Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ortamda kaç kız kaç erkek var

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Hepsine bişey alma zorunlulugundan ziyade direkt sevdiğim kıza yılbası icin bişey almak istiyorum ya. Almısken de diğerlerine de hediye almam lazım cübkü aşırı belli eder durup dururken orda sadexe benim kıza hediyeyi vermem. Basit bişey aklıma suan çiçek geldi çünkü baska zamanım yok yarın saat 4bucukta parti
özgüvenli birisi değil misin? sadece ona al kenara çek ve onu düşündüğünü ve hediye aldığını söyle ve hediyesini ver bu kadar basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
4 kızı duyunca delirmedik 3 yancıyı duyunca delirdik kgjhklşgjhdgşkjh
çiçek bence saçma partiye gidiyorsun bir de hepsine neden bir şey almak zorunda hissediyorsun kendini onu anlamadım
ilgilendiğin kıza ilgisini çekecek güldürecek, tebessüm ettirecek unutamayacağı basit bir şey al yeter
kardeş sen olayın içinde olmayan biri olarak tek yönlü bakıyorsun rahatsın..adam attığın adımın yan etkilerini sonraki gelişmeleri içine gireceği durumu da hesaplamak zorunda..evdeki hesap çarşıdfaki hesap olayı olursa büyük hayal kırıklığı olur

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
Hepsine bişey alma zorunlulugundan ziyade direkt sevdiğim kıza yılbası icin bişey almak istiyorum ya. Almısken de diğerlerine de hediye almam lazım cübkü aşırı belli eder durup dururken orda sadexe benim kıza hediyeyi vermem. Basit bişey aklıma suan çiçek geldi çünkü baska zamanım yok yarın saat 4bucukta parti
ama 2 çiçek almakta bu etkiyi yaratır sonra demedi deme

Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
kemal kılıçdaroğlu

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
kardeş sen olayın içinde olmayan biri olarak tek yönlü bakıyorsun rahatsın..adam attığın adımın yan etkilerini sonraki gelişmeleri içine gireceği durumu da hesaplamak zorunda..evdeki hesap çarşıdfaki hesap olayı olursa büyük hayal kırıklığı olur
aynen ben ilk bişiler yapışımda 52 saat düşündüm şakasız

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
ya da çiçekli bilezik ahh kız olmak vardı şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç