Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
Kanka yılbası için toplandık hediye demek yılbası yani . O almamıssa bile ben icimden geldiği icin alıyorum o bana alır diye değil ki
anahtarlığa ne dersin sevimli şeylerden hoşlanıyor mu

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Orkun
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
Hocam böyle bi etkinlikte açılmayın hoş olmayan şekilde ilerlerse tüm etkinliğin içine edilir birinden biliyorum
kesinlikle en doğru yaklaşım bu..kalabalık ortamın nereye akacağı belli olmaz..gece boyunca matrak geçmenin kahramanı olmak da var işin içinde ..samimi duygular rencide olur..

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
özgüvenli birisi değil misin? sadece ona al kenara çek ve onu düşündüğünü ve hediye aldığını söyle ve hediyesini ver bu kadar basit
Özgüven mevzusu değil kanka bu. Kızla aynı gruptayız. Herhangi bi yanlıs anlama mevzusunda aramız kötü olacak daha önce tecrübeliyim bunkonuda. Allahtan kız öyle bi kız değil suan ama belli olmaz yani

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
kız veya ailesi zengin mi ? zengin ise küçük şeyler almak sıkıntı yaratabilir

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Orkun
ama açılma konusu parti gibi bir etkinlik organizasyon da pek doğru değil ya, basit bir hediye vermek yeterli, nereden çıktı diye bir soru gelirse dolaşırken gördüm aklıma sen geldin düşünmedim direkt aldım senin için falan diye geçiştirilebilir

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
kardeş sen olayın içinde olmayan biri olarak tek yönlü bakıyorsun rahatsın..adam attığın adımın yan etkilerini sonraki gelişmeleri içine gireceği durumu da hesaplamak zorunda..evdeki hesap çarşıdfaki hesap olayı olursa büyük hayal kırıklığı olur
Ağzına sağlık valla

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Orkun
Özgüven mevzusu değil kanka bu. Kızla aynı gruptayız. Herhangi bi yanlıs anlama mevzusunda aramız kötü olacak daha önce tecrübeliyim bunkonuda. Allahtan kız öyle bi kız değil suan ama belli olmaz yani
Ah be abicim sende aynı gruptaki bir kızı niye seviyorsun, en büyük hatalardan biridir, yanlış anlama mevzsunu geçtim bu sevgi aşk meşk işleri grup bozar üniversitede çok yaşadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom