Arama sonuçları: *

1. Nquyen

6 Ocak Nvidia hisse için fiyat tahminleri

Bugün iyi yükselişle başladı
  2. Nquyen

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

Demir girdi demişsin bebeye bir şey olmaz bu saatten sonra ama sen bebeyi görmüşsün 👌
  3. Nquyen

2. El Sistem Toplama - F/P - 12500 tl bütçe - İlk Toplama Bilgisayarım

İşlemciyi 3600 yapmani tavsiye ederim
  4. Nquyen

Yok sadece alım satım da sabit 1.5 dolar komisyon ödüyorum bakiyeyi bankaya çekerken olduğu gibi aktarıyorum 1736100999 Nasıl yani 820 dolar mi ? 1736101068 Yarın yükseliş bekliyorum bankalar hedef fiyatı 190 ön görüyor
  5. Nquyen

Yarın büyük gün 6 ocakta yeni ekran kartları tanıtımı yapılacağı ön görülüyor. Son seansta büyük bir yükseliş yapan Nvidia pazartesi ne gibi sürprizler yapacak bize 🤤 Nvidia için fiyat tahminleri alalım.
  6. Nquyen

Öneri Hurda teşviki ne zaman çıkacak

Haberde ki gibi bir teşvik çıkması mümkün değil gerçek olsaydı zaten sarı sitede aylar öncesinden +25 yaş arabaları galariciler ve bu işten nemalalan kitle toplardi satışta araba kalmazdı. Bu haberin çıkıp çıkmayacağını kesinligini aylar öncesinden bilgisini alırlar mecliste ki insanların çoğu...
  7. Nquyen

Kingdom come deliverance oynanır mı?

İlk çıktığında uzun süre oynadım ve çok güzeldi şimdi oyun çok değişti ve baya büyük güncellemer aldı şuan daha da güzel bir oyun keyfi sunuyor ama bu tarz oyunlara ilgin yoksa sıkıcı gelebilir
  8. Nquyen

TÜRKİYE'DE +18 ADULT WEBSİTESİ AÇMAK

Telegram bilmem ama normal bir site açmak çok yüksek maliyeti var bildiğim +18 sitelerin çok sağlam güvenlik duvarı ve sunucuları oluyor senin açacağın siteye saldırı olup reşit olmayan+18 içerikleri sızdırırlarsa suç sana kalacak Uganda da bile olsan seni bulurlar bu tarz olayların affı yok boş...
  9. Nquyen

200.000 TL bütçe ile 5090'lı sistem toplamak mümkün olur mu?

Ben demiyorum ki dostum Türkiye de ki teknoloji firmaları gibi Almanya da resmi teknoloji firmalarının mağaza da sattıkları fiyatı diyorum bazı alman mağazaları daha fazla fiyata bile satıyor ve şuan fark ettim ki Almanya da mağazalarda stok yok çoğu modelin 4090 stoğu bitmiş 1736097181 Ventus...
  10. Nquyen

Ekran kartında o kadar vergi gelmiyor germany shopta 4090 ventus zaten 2bin Euro Türkiye de 106bin TL arada uçuk fiyat farkı yok
  11. Nquyen

Kartın çıkış fiyatı 2500 dolar civarı zaten oda Nvidia kendi orjinal kartı+ olarak giriş seviyesi firma modifesi en az 200 dolar rog için de 700 dolar fiyat eklenir şuan rog düşünen biri en az 3400 dolar fiyat ödemesi gerekiyor
  12. Nquyen

fiyatı çok yüksek olacağı kesin oyuncular için 5080 daha mantıklı sadece oyun için 5090 almanın mantığı yok ve 4k yüksek Hz monitör şart dlss 4 de 50 serisi ile açıklanacağı söyleniyor yani 4k da dlss ile çok yüksek fpsler alabilirsiniz bana kalırsa 5090 dizmek için en azından 350bin TL bütçe...
  13. Nquyen

Dikkat Pckolik hacklenmiş!

Virüsleri sile tıklama sakın
  14. Nquyen

Çözüldü✓ Sizce takas mantıklı mı

Tks edin ama leptobu inceleyin sıkıntısı var mı filan
  15. Nquyen

9000 lira bütçem var. Rx6600 alınır mı ?

İkinci elden mi alacaksın ?
  16. Nquyen

Senin sistemin ortalama 22 bine rahat topluyorsun leptobun 0 fiyatı göremedim 2050 ekran kartlı olanı 30 küsüre satılıyor bunda 4060 var fiyatı daha yüksektir
  17. Nquyen

Mantıklı değil düz 6800 ve giriş seviyesi anakart var adamın leptobu daha kaliteli
  18. Nquyen

Leptobun ikinci eli ne kadar?
  19. Nquyen

Gece Gece Resim Çizemerkene Yeteneksiz Olduğumu Anladım

Bunu bile yapamayanlar var bence güzel olmuş arka planı da şerit şerit karalarsan tam şizofreni resmi olur mük 👌
  20. Nquyen

Sıvı soğutucumda bir sıkıntı var sanırım?

İşlemcilerde ki Silisyum kalitesi demek yani her işlemcide aynı silisyum olmaz örneği silisyum kaliteli olan birisi 1.3v 4ghz performans alırken aynı işlemci ama daha kaliteli Silisyum ile 1.0v ile 4ghz hız alır ve işlemci de volt demek ısı demektir ne kadar yüksek volt o kadar fazla ısıdır...
Top Bottom