Neler Yeni

200.000 TL bütçe ile 5090'lı sistem toplamak mümkün olur mu?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
Bende onu diyorum işte. Ha şu olur işlemci tarafında am5 düzgün bir işlemci ile beraber 5090'ı 200k dan hesaplar isen 250K'ya toplanır ama sıkıntı dövizde kart çıkıp gelene kadar döviz patlamaz ise 250'ye de toplanır çok rahat. Aksi halde 300K ve üstü olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onları ekleyip de içimizi karartmak istemedim en çıplak hali 2700 olursa diye hesap yaptım ben.
Ekran kartında o kadar vergi gelmiyor germany shopta 4090 ventus zaten 2bin Euro Türkiye de 106bin TL arada uçuk fiyat farkı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yuzarsef
Ekran kartında o kadar vergi gelmiyor germany shopta 4090 ventus zaten 2bin Euro Türkiye de 106bin TL arada uçuk fiyat farkı yok
İnş dediğin gibi olur da ben yanılırım. Ama çok olacakmış gibi değil zaten.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
İnş dediğin gibi olur da ben yanılırım. Ama çok olacakmış gibi değil zaten.
Ben demiyorum ki dostum Türkiye de ki teknoloji firmaları gibi Almanya da resmi teknoloji firmalarının mağaza da sattıkları fiyatı diyorum bazı alman mağazaları daha fazla fiyata bile satıyor ve şuan fark ettim ki Almanya da mağazalarda stok yok çoğu modelin 4090 stoğu bitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben demiyorum ki dostum Türkiye de ki teknoloji firmaları gibi Almanya da resmi teknoloji firmalarının mağaza da sattıkları fiyatı diyorum bazı alman mağazaları daha fazla fiyata bile satıyor ve şuan fark ettim ki Almanya da mağazalarda stok yok çoğu modelin 4090 stoğu bitmiş
Ventus ve giga serisi kalmış rog serileri msi serileri stoklar bitmiş çoğu yerde

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,657
İsim
Hacı
nasıl bulabilirim acaba
Siteler ilk satışa çıkış fiyatından paylaşıyor ya gamegaraj, vatan, itopya, incehesap, sxnerji, gamming gen, tebilon, pc kolik, inventus, gencergemming vb. Hangisi paylaşırsa denk getirip satın alman lazım.

Almazsan sonra bi anda uçar fiyatları alamazsın.

Top Bottom