Neler Yeni

ROG STRİX 5090 vs MSI 5090 GAMING TRIO

Gurkanpiro

80+ Platinum
bence galax yıne konusturmus galax digerlerine karşı bi tık daha ucuz olur gibi düşünüyorum

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
EmreE
Merhabalar yakın zamanda sistem toplayacağım 5090 ekran kartı eklemek istiyorum fakat bildiğiniz üzere rog strix biraz daha pahalı. Bütçe yeterli olur mu bilmiyorum, diğer markaların 5090 ekran kartlarıyla aşırı bir fark oluyor mu ROG STRIX'in soğutma konusunda vesaire. bütçe yeterli olmazsa TUF veya MSI alacağım.

Bütçe : 210.000 (sadece kasa monitör dahil değil)
Msı gaming x ve rog strix kartlar kullandım modeller değişik ama 6650xt rog strix kullandım kart asla 70 dereceyi geçmiyordu şimdi msı gaming x rx 6800 kullanıyorum bu kartta 85i geçmiyor furmakta böyle ikiside çok güzel seriler benim tercihim msıdan olurdu

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ustam
Merhabalar yakın zamanda sistem toplayacağım 5090 ekran kartı eklemek istiyorum fakat bildiğiniz üzere rog strix biraz daha pahalı. Bütçe yeterli olur mu bilmiyorum, diğer markaların 5090 ekran kartlarıyla aşırı bir fark oluyor mu ROG STRIX'in soğutma konusunda vesaire. bütçe yeterli olmazsa TUF veya MSI alacağım.

Bütçe : 210.000 (sadece kasa monitör dahil değil)
Tuf rog serisi asus tarafında baya güzel üretim kaliteli mallar yapıyor adamlar ama paranda yetmezse git msı al tabii ki oda güzel kaliteli bir marka ama paran yeterse rog serisinden al derim kalitesi üzmez

Şahsen sıvı soğutmalı bir kartı almayı tercih ederdim çünkü rog dahi alsan soğutamayacak. (Ki sıvı soğutmalı modellere dahi ekstra karta fan takmış markalar) fakat bütçe sıkıntı.

En mantıklısı Asus Tuf olacaktır diye düşünüyorum.
sıvı soğutmasız rog astralin arkasında da fan var zaten ayrıca sıvı soğutma bakım gerektirmiyor mu?

Top Bottom