Gurkanpiro
80+ Platinum
bence galax yıne konusturmus galax digerlerine karşı bi tık daha ucuz olur gibi düşünüyorum
Msı gaming x ve rog strix kartlar kullandım modeller değişik ama 6650xt rog strix kullandım kart asla 70 dereceyi geçmiyordu şimdi msı gaming x rx 6800 kullanıyorum bu kartta 85i geçmiyor furmakta böyle ikiside çok güzel seriler benim tercihim msıdan olurduMerhabalar yakın zamanda sistem toplayacağım 5090 ekran kartı eklemek istiyorum fakat bildiğiniz üzere rog strix biraz daha pahalı. Bütçe yeterli olur mu bilmiyorum, diğer markaların 5090 ekran kartlarıyla aşırı bir fark oluyor mu ROG STRIX'in soğutma konusunda vesaire. bütçe yeterli olmazsa TUF veya MSI alacağım.
Bütçe : 210.000 (sadece kasa monitör dahil değil)
Tuf rog serisi asus tarafında baya güzel üretim kaliteli mallar yapıyor adamlar ama paranda yetmezse git msı al tabii ki oda güzel kaliteli bir marka ama paran yeterse rog serisinden al derim kalitesi üzmezMerhabalar yakın zamanda sistem toplayacağım 5090 ekran kartı eklemek istiyorum fakat bildiğiniz üzere rog strix biraz daha pahalı. Bütçe yeterli olur mu bilmiyorum, diğer markaların 5090 ekran kartlarıyla aşırı bir fark oluyor mu ROG STRIX'in soğutma konusunda vesaire. bütçe yeterli olmazsa TUF veya MSI alacağım.
Bütçe : 210.000 (sadece kasa monitör dahil değil)
sıvı soğutmasız rog astralin arkasında da fan var zaten ayrıca sıvı soğutma bakım gerektirmiyor mu?Şahsen sıvı soğutmalı bir kartı almayı tercih ederdim çünkü rog dahi alsan soğutamayacak. (Ki sıvı soğutmalı modellere dahi ekstra karta fan takmış markalar) fakat bütçe sıkıntı.
En mantıklısı Asus Tuf olacaktır diye düşünüyorum.