Hazır sistemim için ne kadar fiyat biçmeliyim jelatinleri üstünde duruyor mark*tplace sarı site vb sitelerde ilan verdim fakat ülkemiz insanı çok ölücü...
Soğutma vesaire konusunda sorun yaşatmaz diyorsunuz yani markayı kullanmadığım için soruyorum yoksa asus msi gibi markalardan 5070ti alacağım sorun yaşamak...
bu ekran kartını satın almayı düşünüyorum fakat diğer 5080 modellerine göre 10 20bin lira daha uygun tip olarak kötü gözükmüyor neden daha uygun almayı...
Merhabalar,
İş için büyük özenle topladığım sistemimi, vakit ayıramadığım ve araç almayı planladığım için satmayı düşünüyorum kaç TL'ye satabilirim.
🔹 Tüm...
Merhabalar maksimum 200bin olacak şekilde üst seviye sistem dizmek istiyorum da şöyle bir şey topladım eksiği var mı acaba yayın video blender render...
150 kadar bütçe ayırdım işte 250SR almayı düşünüyorum
1773236721
olabilir bilmiyorum diğer parçalarım da üst düzey dediğiniz gibi nasıl yapsam bilemedim
Merhabalar, şu anda RTX 5090’lı bir sistem kullanıyorum. Sistemimin piyasa değeri yaklaşık 250–300 bin TL civarında. Ancak yaptığım işler için bu sistem...
Merhabalar 150bin lira gibi bir bütçem var 2. el motor almayı düşünüyorum ilk kez motor kullanacağım. Acemiliğimi atabileceğim FP konforlu bir şey istiyorum...