Hazır sistemim için ne kadar fiyat biçmeliyim jelatinleri üstünde duruyor mark*tplace sarı site vb sitelerde ilan verdim fakat ülkemiz insanı çok ölücü alırken minimum satarken maksimum fiyata satma peşinde bana sistemimi öldürmeyecek ederinde fiyat önerisi yapar mısınız?
İşlemci : AMD Ryzen 7...
Soğutma vesaire konusunda sorun yaşatmaz diyorsunuz yani markayı kullanmadığım için soruyorum yoksa asus msi gibi markalardan 5070ti alacağım sorun yaşamak istemiyorum
bu ekran kartını satın almayı düşünüyorum fakat diğer 5080 modellerine göre 10 20bin lira daha uygun tip olarak kötü gözükmüyor neden daha uygun almayı düşünüyorum sorun olur mu yoksa biraz daha ekleyip MSİ ASUS vb markalardan mı almalıyım...
Merhabalar,
İş için büyük özenle topladığım sistemimi, vakit ayıramadığım ve araç almayı planladığım için satmayı düşünüyorum kaç TL'ye satabilirim.
🔹 Tüm parçalar kutulu ve faturalıdır
🔹 Sistem sorunsuz ve temiz kullanılmıştır
🔹 Herhangi bir problemi bulunmamaktadır
Alıcısına şimdiden hayırlı...
Merhabalar maksimum 200bin olacak şekilde üst seviye sistem dizmek istiyorum da şöyle bir şey topladım eksiği var mı acaba yayın video blender render işleriyle uğraşacağım...
150 kadar bütçe ayırdım işte 250SR almayı düşünüyorum
1773236721
olabilir bilmiyorum diğer parçalarım da üst düzey dediğiniz gibi nasıl yapsam bilemedim
Merhabalar, şu anda RTX 5090’lı bir sistem kullanıyorum. Sistemimin piyasa değeri yaklaşık 250–300 bin TL civarında. Ancak yaptığım işler için bu sistem biraz fazla güçlü kaldığı için bir miktar düşürüp RTX 5070 Ti veya RTX 5080’li bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Aradaki farkla da bir motor...
Merhabalar 150bin lira gibi bir bütçem var 2. el motor almayı düşünüyorum ilk kez motor kullanacağım. Acemiliğimi atabileceğim FP konforlu bir şey istiyorum ve biraz da yakışıklı dursun istiyorum. bu iki motordan hangisini tavsiye edersiniz.