ASUS ROG STRİX 5090 EKRAN KARTI SİSTEM TOPLAMA

qTec

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba Arkadaşlar ASUS ROG STRİX 5090 Ekran kartım var Ve böyle güçlü bir ekran kartı için çok güçlü Ana kart işlemcı vs almak ıstıyorum ve diğer bileşenleri Yardımcı olursanız cok sevınırım

Bütçe Sıkıntım yok İyi Günler

Merhaba Arkadaşlar ASUS ROG STRİX 5090 Ekran kartım var Ve böyle güçlü bir ekran kartı için çok güçlü Ana kart işlemcı vs almak ıstıyorum ve diğer bileşenleri Yardımcı olursanız cok sevınırım

Yüksek bütçeniz varsa profesyonel bir ekipten yardım almanız daha doğru olur burada duyacağın lafların çoğu o ekran kartını sat sana AMD ekran kartı alalım olacak 🗿

9950x3d

asus rog croshair yada daha üstü anakart x870e

64 gb ram

4 tb gen 5 ssd

1600w asus thor plat güç kaynagı

asus rog hyperion kasa

asus rog sıvı sogutma

• Beğen
Reaksiyonlar: qTec
Yüksek bütçeniz varsa profesyonel bir ekipten yardım almanız daha doğru olur burada duyacağın lafların çoğu o ekran kartını sat sana AMD ekran kartı alalım olacak 🗿
Haklısınız Fakat Online Olarak Destek alabileceğim bir platform var mı yurtdışında yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9950x3d

asus rog croshair yada daha üstü anakart x870e

64 gb ram

4 tb gen 5 ssd

1600w asus thor plat güç kaynagı

asus rog hyperion kasa

asus rog sıvı sogutma
desteğiniz için teşekkür ederim ama çok anlamıyorum daha detaylı bileşenlerin ismi var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,775
Üyeler
175,107
Son üye
muhammet704_
Geri