Yukosss
80+ Bronze
5090 hayırlısı olsun o zamanpiyasada buluanan ryzen am5 soket en pahalı parçaları alıp üstüne 5090 alıp sistemi tamamlayabilirsiniz
5090 hayırlısı olsun o zamanpiyasada buluanan ryzen am5 soket en pahalı parçaları alıp üstüne 5090 alıp sistemi tamamlayabilirsiniz
tamam hadi şimdi akakçeye girip parçaları araştırabilrisiniz.5090 hayırlısı olsun o zaman![]()
Blender, video render, photoshop ve oyun için alacağım beniş için değilde sadece oyun için alacaksan 4080 superli bir sistem çek 4k oled bir monitör al keyfine bak o kadar para vermeye değmez
daha performanslı daha yenisi çıkıyor nasıl daha uygun olacak anlamadımbiraz daha koy araba al
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun performansları aynı olsa bile söylentilere göre 5080 %10 daha iyi diyorlar 5080 yeni teknolojilerle gelecektir ve fiyat olarak daha ucuz olur
1350 dolardan çıkacağı söyleniyor 4090 2kBlender, video render, photoshop ve oyun için alacağım ben
daha performanslı daha yenisi çıkıyor nasıl daha uygun olacak anlamadım
ben iş için de alacağım blender modelleme için sıkıntı yaşar mıyım acaba1350 dolardan çıkacağı söyleniyor 4090 2k
ama cuda çekirdeği vs. daha az iş için performans düşüşü olabilir teknolojisini görmeden bir şey demek zor
Merhabalar 200.000 TL bütçem var 4090'lı bir sistem toplamak istiyorum öneriniz var mı?