Arama sonuçları: *

1. Jony Case

Yazılıma hangi dille başlanmalı?

Btk akademiden algoritma derslerini halledip ilk başta pyhton la başlasam nasıl olur ?
  2. Jony Case

H Hiç temeli olmayan biri için c sıkıntı olmaz mı ?
  3. Jony Case

Hocam paylaştığıniz linklerden algoritma öğrenip sonrasında pyhton la başlamak mantıklı galiba sağolun teşekkür ederim
  4. Jony Case

Havit Fuxi H3 alınır mı ?

Arkadaşlar fiyat 1200 lira kablosuz olarak servis edilen bir kulaklık kullanan veya kullanmayıp hakim olan arkadaşlar sizce alınır mı ?
  5. Jony Case

Arkadaşlar Ybs okuyacağım hazırlık olduğu için erkenden başlayim diyorum sizce hangi dille başlamalıyım ? Temel hiç yok alan olarak web site, oyun vb. Tasarımlar olabilir.
  6. Jony Case

Ybs sıralamaları kaç bin geriye atar?

Gazi 43k Yıldırım beyazıt akdeniz 34-35k düştü bu sene eşit ağırlıkta kötü şeyler oldu bütün bölümlerde
  7. Jony Case

Yeni SSD takımı sonrası açılamayan bilgisayar

Yok onu çıkardığımda da aynı hatayı veriyor başka bir problem var fakat çözemedim
  8. Jony Case

Yeni SSD takımı sonrası açılamayan bilgisayar

Arkadaşlar yeni bir ssd aldım taktım ve bilgisayar sinyal yok demeye başladı. Çıkardım gene ayrı sorun bios pili çıkarıp denedim gene ayrı sorun başka napabilirim? 1688976787 Niye kimse aktif değil nolmuş buraya be:(
  9. Jony Case

700 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar 700 liraya kadar kulaklık önerebilir misiniz? Gamepower rampage gibi markalar olmazsa iyi olur
  10. Jony Case

Temmuz Doğumlu Biri Nasıl oy kullanabilir?

Arkadaşlar temmuz doğumluyum oy kullanma ihtimalim var mı ? Nüfus müdürlüğüne falan başvursam kullanır miyim sizce
  11. Jony Case

herkes neden pp resmini seçtigini anlatsın

2020 Aorus Fanlıgı nedeniyle
  12. Jony Case

Yks ye şimdiden çalışmalımıyım?

Tyt mat calıs
  13. Jony Case

Amazon Prime Dizi ve Film önerisi

Arkadaşlar Prime videodan dizi ve film önerebilir misiniz ? Yüzüklerin efendisini izledim ek olarak savaş aksiyon macera tarzı iyi olur
  14. Jony Case

7 saat uyku yeterli mi?

6-7 saat uyuyorum dershane+okul+ders çalışmak çok yoruyor gece 11 oldu mu gözler gidiyor.
  15. Jony Case

Fenerbahçe - Aek Larnaca

içimde kaybedicez hissi var ya niye böyle oldu
  16. Jony Case

YKS'yi Fullediniz. Hangi Mesleği Tercih Edersiniz?

Siyasal bilgiler olurdu cumhurbaşkanı oluruz belki
  17. Jony Case

KYK yurtlarında açık büfe yerine "sabit menü"ye geçildi!

Komunistler bile yapmaz bunu islamcılar şaşırtmıyor 1663617341 Ula çeyrek ekmek benim dişimin kovuğuna yetmez
  18. Jony Case

Devletin Elindeki Varlıklar Neden Satılmıyor?

Arkadaş yeni gelmiş daha bilmiyor arkadaşlar yoksa böyle saçma şeyler söylemez
Top Bottom