- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kankam aşırı karmaşık geliyor, sayısalı adam akıllı anlayamıyorum şimdi gün içinde hem sayısal konuları dinleyip soru çözüp ayrıyeten paragraf çözersem tamami ile yapacağımı düşünmüyorum. Günüm masa başında geçiyor zaten. Sabah 9 akşam 10 11 e kadar gözüm acısada anlasamda anlamasamda oturuyorum. Psikolojik tedavi alıyorum şu an gerçekten biraz kötüyüm. Dinden insanlardan uzaklaştım gibi oldu. İnsanlarla iletişim kurmaya falan alışık değilim, evin içinde kendi kendime konuşur sosyal ihtiyacımı birşekilde gideriyorum ancak, Yıllardır bu durumda olduğum için bazı ailevi durumlar çevresel faktörler sebebiyet verdi. Kendi sorumluluklarımı alırken bile zorluk çekiyorum, Örnek alacağım ne biri oldu ne biri ile arkadaşlık şey kurdum, ufaklığımdan beri hayatım bilgisayar başında geçti. Şu an kendi karakterimin doğrumu yanlışmı geliştiğini bilmiyorum, aylardır, sadece 2 3 konuyu bitireyim kafasındayım. Çok saçma şekilde internette gördüğüm algılara kapılıp benliğimi unutuyorum Ancak insanların sosyal medyada anlatıldığı gibi olmadığını gördüğümde daha bir garip oluyorum. Tüm insanlığı çevreyi unuttum şimdiyse ekonomik özgürlüğümü alıp üniversite okumak istiyorum, istediğim bölüm 2 yıllık bu ne oluyor işte 250 300 puan bir üniversite adalet bölümündeyim 2024 kpss tyt sorularını şu halimle bile güzel bir sonuç çıkarabilirim diye tahmin ediyorum. Canımı sıkan ayt oluyor ondada istediğim hayalim, Bir memur olarak çalışıp, hemde 2 yıllık grafik tasarım okumak istiyorum, 2 yılda ortalama puanlarda radyo televizyon var kendi uğraştığım geliştirdiğim alan her 2 side 4 yıla tamamlamak istiyorum.10. Sınıfta olduğunu tahmin ediyorum.
10 da lütfen önce 10 un konularını oturt,yazın zaten eskilere dönmek için bol bol vaktin olacak boş vaktini orda değerlendirirsin.
Ha dersenki birşeyler yapmak istiyorum ozaman paragraf çözebilirsin,TYT yi yazın hallet.
Özellikle AYT için fonksiyonlar ve Geometrinin temeli 10 da atılır bunlara iyi çalış.
Şuan tam bir sınav öğrencisi değilsin derslerini konularını götürüp ekstra geleceğe temel atmak adına paragraf felan çözmen yeterli.
Birde hayalim mantıklımı kimseye soramıyordum size sormak istiyorum yoksa çokmu itopik bir hayalim var.