Arama sonuçları: *

1. Caitlami

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Drift 1736970252 Bizzat arkadaşımın
  2. Caitlami

Çin motoru iyi diyen yok şuan o paraları vermek mantıksız bence adam a 2 alınca zaten yükseltecek ucuz yollu gayet işini görecek motor drift şuan sanki açacağı masraf 40 50 bin lira taş çatlasa en fazla 10000 km yapsa a2 alana kadar ne çıkartabilir ki çevremde çok var kullanan ne olur tel...
  3. Caitlami

Reis biliyoz çin kötü bendede var ama sen drift al en azından piyasası parçası var zaten yetmicek sana belli süre sonra kolay, hızlı satarsın geçersin mt ye a2 alınca.
  4. Caitlami

Fizik 1 Finaline bu konuları nasıl ve nerden yarına yetiştiririm?

Sağ olun yine bakabildiğim kadar bakayım o zaman eğer final çok zorsa bütede kalmam ama baktım 3 5 bişe anladım bütü bir düşünürüm. Temel olarak çok bilgim yok kazayla geldim mühendisliğe.
  5. Caitlami

Hocam büte kalmam mantıklımı peki ben kalcam çünkü dersten muhtemelen inancımı yitirdim 1736878111 Hocaya sordum bütü tüm yıldan çıkacakmış e tabi finalden de zor olur gibi geliyor .
  6. Caitlami

Hocam yok mu bu ders gibi bi adam ya :eek::cry:
  7. Caitlami

70 üstü almazsam kalcam belki trick bilen vardır diye sorayım dedim ? Newton Yasaları (sürtünmeli sistemler dahil), Enerjinin korunumu ve güç, İtme ve momentum (2boyutlu itme ya da çarpışma problemi), Bir eksen etrafında dönen katı cisimlerin hareketi (dönen cisimlerin kinematiği ve enerjisi)...
  8. Caitlami

EN İYİ ANTİ VİRÜS PROGRAMI NEDİR

Kaspwrsky kullaniyorum bende 3 cihaz 2 yillik aliyorum 4 5 yildir kullaniyorum gayet güzel Telefon laptop ve pc de kullaniyorum.
  9. Caitlami

Çözüldü✓ 160hz yukarısı monitör önerisi

https://www.akakce.com/dell.html 1736645814 Bende var gayet güzel ve fiyat olarak da uygun. 1736645830 Bence yan ekran olarak kullan. 1736646042 Çok pardon atamamışım 1736646088...
  10. Caitlami

900k - 1m düzeyinde alınabilecek araçlar nedir ?

Megane 1.5 leri özellikle çok sağlam ama icon olsun, Birtane ford kasası vardı 1.5 dizeldi sanirim 1.6 da olabilir oda çok güzel ve sağlam deniliyordu bulabilirsem onuda atacagim. 1736645627 Hocam sanirim 1.5 dizellerdi ondada titanyum paket almaya dikkat edin ama ford arabasinin tadı bi başka...
  11. Caitlami

Yardım Valorant acılmıyor yenı pc

Hocam o dediğimden dolayı olması lazım bende asus var laptop aynı hataları o şekilde çözdüm.
  12. Caitlami

Çözüldü✓ Hangi Asus Tuf Gaming modelini almalıyım?

Rica ederim reis iyi geceler bende yatanzi
  13. Caitlami

900k - 1m düzeyinde alınabilecek araçlar nedir ?

Dolu Megane hız istiyosan 1.3 tce --- Sağlamlıkta ise 1.5 dci motorları çok sağlam uzun ömürlü. 1.6 sını tercih etmesen daha iyi.
  14. Caitlami

Anladım 1x 16 olması daha iyi olur bizim için tabii ki 1736556402 ama bunlarda 2x4 yapmamışlardır heraldeo.O2 1736556460 Bu laptoplardan alıp birde 8gb ram taktın mı uzun süre kullanırsın hocam inşallah hayırlısı olur senin için.
  15. Caitlami

Sizin attıklarınızda biri 47 biri 48 . 26 999 tl olan 48 daha yeni heralde hemnde cpu 3.40 yazıyor o daha iyi gibi. 1736556211 47 48 dediğim şey şurası
  16. Caitlami

1736556039 Hiçbir farkda olmayabilir ama buraya 3.40 yazmışlar tr dekilere bakıyorum aynısı ama kodu farklı sanmıyorum bir şey değiştiğini değişiyorsada küçük değişikliklerdir.
  17. Caitlami

yok yanında gelmez başka bir bilgisayardan bir tane 8gblik yada 16 gblik bir flasha windows iso dosyası inddiriyorsun sonra yeni pcye takıyorsun kalan işlemler aşırı kolay bir video ile halledersin veya forumdada yardımcı olurlar ama bende ilk denememde videodan izleyerek yapmıtşım zor bir şey...
  18. Caitlami

Atk Blazing F1 VS Z1 Hangisini tercih etmeliyim ?

f1 daha ısınığım gibi geliyor banada 1736555246 xm1 i garantiye vericem eğer dönerse almıyacağım ama olumlu yanıt geleceğini sanmıyorum o nedenle şimdiden kesinleştirmek istedim sağol yardımcı olduğun için.
  19. Caitlami

Hocam tam emin değilim ama yazdığı şöyle gösteriyor free dos olanın cpu hızı çok az daha fazla ama free dos olması bir şey değiştirmiyor flash bellekle çok rahat kurabiliyorsunuz windows o konuda aklınızda bir şey kalmasın. 1736555140 ama bence 16 gb ramli olsa daha iyi olur sizde takabilirsiniz...
  20. Caitlami

Atk Blazing F1 VS Z1 Hangisini tercih etmeliyim ?

Hocam elim normal çok büyük değil küçük değil daha öncesinde g300 s kullanmıştım oda küçük , şuan aktif olarka xm1 kullanıyordum z1 daha mı iyi olur o zaman ? 1736554769 Biraz daha ağır ama bataryası daha çok.
Top Bottom