Neler Yeni

Fizik 1 Finaline bu konuları nasıl ve nerden yarına yetiştiririm?

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
70 üstü almazsam kalcam belki trick bilen vardır diye sorayım dedim ?

Newton Yasaları (sürtünmeli sistemler dahil), Enerjinin korunumu ve güç, İtme ve momentum (2boyutlu itme ya da çarpışma problemi), Bir eksen etrafında dönen katı cisimlerin hareketi (dönen cisimlerin kinematiği ve enerjisi) ile Statik denge konularından sorular gelecektir.

Çıkacak konular bunlar yt den baktım güzel bulamadım.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yok mu bu ders gibi bi adam ya :eek::cry:

sadiky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SADIK YAVAS
Tek çare defter tuttuysan çözdüğünüz soruları defalarca okuyacaksın. Ezber haline getir. Benzer sorarlar zaten ama 70 aldırır mı bilemedim. mat fizik lineer de işime yaramıştı. ama 70 bir tık zor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
70 üstü almazsam kalcam belki trick bilen vardır diye sorayım dedim ?

Newton Yasaları (sürtünmeli sistemler dahil), Enerjinin korunumu ve güç, İtme ve momentum (2boyutlu itme ya da çarpışma problemi), Bir eksen etrafında dönen katı cisimlerin hareketi (dönen cisimlerin kinematiği ve enerjisi) ile Statik denge konularından sorular gelecektir.

Çıkacak konular bunlar yt den baktım güzel bulamadım.
Çıkmış soruları varsa onlara bak. Yoksa büte ya da seneye bırak.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam büte kalmam mantıklımı peki ben kalcam çünkü dersten muhtemelen inancımı yitirdim
Çıkmış soruları varsa onlara bak. Yoksa büte ya da seneye bırak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocaya sordum bütü tüm yıldan çıkacakmış e tabi finalden de zor olur gibi geliyor .

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Hocam büte kalmam mantıklımı peki ben kalcam çünkü dersten muhtemelen inancımı yitirdim

Hocaya sordum bütü tüm yıldan çıkacakmış e tabi finalden de zor olur gibi geliyor .
1 günde 70 alman imkansız bence. Yaparsan bütte yaparsın. O da olmazsa seneye.

sadiky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SADIK YAVAS

Bütte çan var mı? yok diye biliyorum. Direkt final yerine geçer. Bir sonraki seneye kalsada çok problem olmaz. zaten fazladan ders alma hakkın olur büyük ihtimalle. Olmazsa zaten stajlar dersten sayılmaz kredileri var. o dönemde vs alırsın. Tek sorun fizikse çok takılanacak şey değil.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Sağ olun yine bakabildiğim kadar bakayım o zaman eğer final çok zorsa bütede kalmam ama baktım 3 5 bişe anladım bütü bir düşünürüm. Temel olarak çok bilgim yok kazayla geldim mühendisliğe.

sadiky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SADIK YAVAS
Sağ olun yine bakabildiğim kadar bakayım o zaman eğer final çok zorsa bütede kalmam ama baktım 3 5 bişe anladım bütü bir düşünürüm. Temel olarak çok bilgim yok kazayla geldim mühendisliğe.
Geçmiş önemli değil. Önemli olan bu saatten sonrası bende yanlışlıkla geldim diyordum. Bitiyor bir şekilde. Ama sadece yaşayan bilir. :D

Top Bottom