Arama sonuçları: *

1. Mitra

🔥İndirim 399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyaz

Garanti uygulamsından 350 TL indirim nasıl oluyor?
  2. Mitra

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

Kardeşim azmin ve kararlığın için tebrik ediyorum seni.. 👏👏👏
  3. Mitra

Oyun için 1 TB M2 SSD Arıyorum

Yarın İncehesap sitesinin her cuma yaptığı kampanyayı takip et. 2100 TL civarında 1 TB bulabilirsin. Şanslıysan 2000 TL altında da olabilir. Bekleyemem diyorsan ve dram fantezin yoksa XPG S50 Gen4x4 alabilirsin. 2135 TL...
  4. Mitra

DeFacto Orta-Küçük Boy Valiz Seti 1.137 ₺

Fiyatı düzenlesene güzel kardeşim...
  5. Mitra

Yardım Hangi Anakartı Almalıyım ?

Riskli bir iş kabul ediyorum ama denk geldiğinizde çok uygun anakart bulabiliyorsunuz. Ben 20 ay garantisi kalan faturalı MSI Pro Z790-A DDR4 anakartı 5000 TL'ye aldım. 4 adet M2 yuvaya sahip. Param güvende şeklinde uygun fiyatlı bulursanız kaçırmayın. Kargo geldiğinde video çekerek açarsınız...
  6. Mitra

DDR5'de AMD anakart olarak 6000 TL bütçe ile çok zor.. B650'ler 2 M2 yuvası ile olur ancak o da kampanyalı fiyat yakalarsan. Sarı siteden 2.el düşünürsen orada anakart konusunda çok uygun fiyatlı üst segment bulabilirsin.
  7. Mitra

Eğer DDR5 diye ısrar etmezsen DDR4'de daha uygun anakartlar var.
  8. Mitra

Bütün anakartlar üç aşağı beş yukarı aynı performansı verir. Önemli olan bütçene göre M2 slotu en fazla anakartı al bence. PC'de depolama özellikle oyunların kapladıkları yer sözkonusu olunca önemli.
  9. Mitra

Siyah Kapşonlu Çift Boyun Korumalı Elyaf Dolgulu Şişme Mont L beden 188₺

İndirim bitti olarak düzeltme yapın lütfen konuyu.,
  10. Mitra

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

Olduğunu düşünmüyorum...
  11. Mitra

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥D-SMART GO +3 YILLIK ÜYELİK 1 TL Yanlış Alarm :D

Evet kesin. Pazarama Plus müşteri hizmetlerine de teyit ettirdim sizin için. Zaten düşününce mantıklı olmadığını siz de anlayacaksınız. Adamlar 1 ay Pazarama Plus üyelik yapıp kaçın diye size 3 yıllık Dsmart üyeliği verir mi?
  12. Mitra

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥D-SMART GO +3 YILLIK ÜYELİK 1 TL Yanlış Alarm :D

Arkadaşlar bu olay Hepsiburada / Blu TV işbirliğinin aynısı ne var bunda anlayamayacak anlamadım! Hepsiburada Premium üyesi devam ettikçe nasıl Blu TV aboneliğiniz oluyorsa bu da aynısı. Pazarama Plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz an üyeliğin son tarihine kadar plus üyeliğiniz ve dsmart...
  13. Mitra

🔥İndirim Temu beyaz monitör standı 1140TL

Biri bana açıklasın 1140 TL vergi dahil ürün nasıl gümrükten geçiyor?
  14. Mitra

Turknet internet gitti telefonu açmıyorlar

Evet bende gelmiş.. 👍
  15. Mitra

Gördüm. Altında bilgi istiyorum kısmını doldurdum. Sanırım yarın dönerler bu saatten sonra internet gelmez gibi.
  16. Mitra

Evet bende de gitti.
  17. Mitra

🔥İndirim Temu beyaz monitör standı 1140TL

1140 TL olan ürün nasıl 27 euro'yu geçmiyor? 1140/37= 30.08 euro Gümrüğe geldiğinde devlet buna 3 euro kargo ücreti de ekledi ki oldu sana 33,08 euro... Son kanun değişikliği 27 Aralık itibariyle yürürlüğe giriyor. Bu ürünü bugün alsan en az 15 gün sonra gelir. Gümrük sipariş tarihine değil...
  18. Mitra

Anakart ikinci el Param güvende ile alinir mı

Olur ama bunun için ücret alacaktır.
  19. Mitra

Anakart ikinci el Param güvende ile alinir mı

Param güvende ile almak mantıklı ama satmak aptallık... Sattığın ürünü özellikle elektronik ürünlerde, kötü niyetli alıcılar içinden parça çalmak suretiyle dolandırıyorlar. Sahibinden bu konuda satıcıyı koruyan bir girişimi olmuyor ve sizi mahkemede hakkınızı arayın diyerek aradan sıyrılıyor. Bu...
Top Bottom