2. el ddr5 almani onermem pinler anakart uzerinde oldugu icin pin yamulasi olasi.tavsiye eder misiniz hocam 2. el
Mesaj otomatik birleştirildi:
elimizde kalmasın bozuk falan çıkar
o zaman 0 alcaz yapcak bişey yok 8kya2. el ddr5 almani onermem pinler anakart uzerinde oldugu icin pin yamulasi olasi.
ne kadar pahalanmış rtx 4060 11000 tl anakart nasıl 8k oluyo anlamadım ben bu işi2. el ddr5 almani onermem pinler anakart uzerinde oldugu icin pin yamulasi olasi.
Riskli bir iş kabul ediyorum ama denk geldiğinizde çok uygun anakart bulabiliyorsunuz. Ben 20 ay garantisi kalan faturalı MSI Pro Z790-A DDR4 anakartı 5000 TL'ye aldım. 4 adet M2 yuvaya sahip. Param güvende şeklinde uygun fiyatlı bulursanız kaçırmayın. Kargo geldiğinde video çekerek açarsınız. Kontrol ettiğinizde bir sıkıntı olursa iade edersiniz. Site bu konuda satıcı'dan ziyade alıcı tarafında duruyor.tavsiye eder misiniz hocam 2. el
Mesaj otomatik birleştirildi:
elimizde kalmasın bozuk falan çıkar
neyse hocam gerek yok riske ben 0 alayımRiskli bir iş kabul ediyorum ama denk geldiğinizde çok uygun anakart bulabiliyorsunuz. Ben 20 ay garantisi kalan faturalı MSI Pro Z790-A DDR4 anakartı 5000 TL'ye aldım. 4 adet M2 yuvaya sahip. Param güvende şeklinde uygun fiyatlı bulursanız kaçırmayın. Kargo geldiğinde video çekerek açarsınız. Kontrol ettiğinizde bir sıkıntı olursa iade edersiniz. Site bu konuda satıcı'dan ziyade alıcı tarafında duruyor.