İntel den AMD ye Geçiş

Arkadaşlar 15k bütçesi olan birine asrock. gigabayt. asus prime anakart önermeyin. MSİ x870 x670 carbon wifi öneririm. Benim asustan dilim yandığı için pek tercih etmesem de güzel anakart almışsın. Hayırlı olsun

Arkadaşlar 15k bütçesi olan birine asrock. gigabayt. asus prime anakart önermeyin. MSİ x870 x670 carbon wifi öneririm. Benim asustan dilim yandığı için pek tercih etmesem de güzel anakart almışsın. Hayırlı olsun
Gigabyte Asrock neden önerilmesin. x670 Carbon parasında çok daha iyi Asrock ve Gigabyte anakartlar var. Carbon Wifi güzel bir seri ama 15k verip x670 Carbon alacağıma 13k verip x870 Aorus Elite veya X870 Steel Legend alınabilir. X870 Riptide alınabilir. Genelleme yapmayalım direkt marka olarak. Modelden modele çok iyi anakartlar var. Asrockta Taichi gibi bir seri var çoğuna takla attırır mesela.

ustalarım peki ram olarak bu iyi midir?
Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 C30 1,40V Expo & Xmp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunsuz çalışırmı 9800x3d ve asus b850e de

Gigabyte Asrock neden önerilmesin. x670 Carbon parasında çok daha iyi Asrock ve Gigabyte anakartlar var. Carbon Wifi güzel bir seri ama 15k verip x670 Carbon alacağıma 13k verip x870 Aorus Elite veya X870 Steel Legend alınabilir. X870 Riptide alınabilir. Genelleme yapmayalım direkt marka olarak. Modelden modele çok iyi anakartlar var. Asrockta Taichi gibi bir seri var çoğuna takla attırır mesela.
Taichi için zaten bir şey demiyorum en üst seviyesi fakat diğer modelleri önermem, her şey donanım değil yazılım tarafınıda düşünmek lazım ki bu anlamdan asus ve msi başı çekiyor. Zaten asusta prime, msi da pro almaya gerek yok, çöp kartlar. Gigabayt ürünlerinin açıkçası ektan kartı ve anakartı kullanmak istemem zaten forum da bir ton yazılımsal hatadan kaynaklı konu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri