Arama sonuçları: *

1. Eizawa

Sadece League Of Legends oynarken pc donuyor ve düzelmiyor

hiç bir şekilde olmuyor
  2. Eizawa

Windows 11 yüzünden olabilir mi peki 1691608880 bu arada dediğinizi yaptım işe yaramadı
  3. Eizawa

bu değişmiş ben 7 yıldır oynuyorum hiç fark etmemişim POSDUIHGPSDGHO teşekkür ederim deneyeceğim 1691605178 RX5600XT Kullanıyorum 1691605268 bu arada sistem özellikleri CPU : AMD Ryzen 5 2500 GPU : FXF RX5600XT 6GB RAM : XPG 2x8 PSU : 650W
  4. Eizawa

League Of Legends oynarken donuyor ve hiç bir şekilde düzelmiyor videosunu bile çektim hatta ctrl + windows + shift +b yaptım belki düzelir diye gene düzelmedi (Windows 11'e geçtikten sonra olmaya başladı) Sorunu yaşarken aldığım ekran kaydı :
  5. Eizawa

Rainbow Six Siege'de hata alıyorum

Ben de BattleEye yok :(
  6. Eizawa

Rainbow Six Siege'de hata alıyorum

ne yaparsam yapayim asla ama asla bu hatadan kurtulamıyorum sadece güncelleme geldiği zaman bir kere girebiliyorum ondan sonra da hayatta giremiyorum aynı hatayı vermeye devam ediyor lütfen yardımcı olur musunuz
  7. Eizawa

call of duty modern warfare 2

Maalesef onu bulamadım 1686558857 Benim için sıkıntı yok Alejandro, Soap, Price bunlara erişmeyi çok istiyorum 1686558885 Ben de anlamadım var mı onu bilmiyorum
  8. Eizawa

Na Nasıl yapabilirim biliyor musun
  9. Eizawa

Ben şimdi bunu alsam 600tl iade mi edicek sonradan anlayamadım emin de olamadım:)
  10. Eizawa

kasanın camı kırıldı

temperli yaptırtmak istemem açıkçası o riski alamam gene de tavsiyen için teşekkür ederim
  11. Eizawa

kasanın camı kırıldı

Tamamdır deneyecem onun dışında başka tavsiye var mıdır veya gene para yoluyla alabileceğim bir yer yedek parça satılan bir mekan falan 1683492076 ne kadara gelir cam yaptırsam
  12. Eizawa

kasanın camı kırıldı

bu şekilde ortadan
  13. Eizawa

kasanın camı kırıldı

içindeki tozu temizlemek için çıkarmıştım o sırada yere düştü sert bir şekilde
  14. Eizawa

kasanın camı kırıldı

Gamepower Wraith kasa modelinin camı kırılda ne yapabilirim bir yerden satın alabilir miyim veya tamir ettirebilir miyim
  15. Eizawa

Dying Light 2 açıldıktan sonra crash veriyor

Teşekkürler hocam düzeldi
  16. Eizawa

Dying Light 2 açıldıktan sonra crash veriyor

oyun içerisinde bir ayar yapmıştım o ayardan sonra crash verdi yaptığım ayarı unuttum ve açmaya çalıştığım zaman gene aynı hata ile karşılaştım nasıl geri düzeltebilirim oyun dosyalarını sıfırlamak gibi bir çözüm lazım
Top Bottom