Gamepower Wraith kasa modelinin camı kırılda ne yapabilirim bir yerden satın alabilir miyim veya tamir ettirebilir miyim
benim msi mag forge kasanın camı da tuzla buz olmuştu, vidayı biraz sert sıkmıştım galiba, temperli cam olduğu için paramparça olduNasıl kırıldı hocam?
kasa camları temperli cam oluyor köşesinden kenarından ince darbe almıştırNasıl kırıldı hocam?
Camcılara gidip ölçülerini vida deliklerinin olduğu yerleri vs. yaptırabilirsin ama muhtemelen kasa fiyatıyla aynı veya ona yakın bir meblağ çıkacaktır.Gamepower Wraith kasa modelinin camı kırılda ne yapabilirim bir yerden satın alabilir miyim veya tamir ettirebilir miyim
kasa camları temperli cam oluyor köşesinden kenarından ince darbe almıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Camcılara gidip ölçülerini vida deliklerinin olduğu yerleri vs. yaptırabilirsin ama muhtemelen kasa fiyatıyla aynı veya ona yakın bir meblağ çıkacaktır.
ayrıca ölçülerin tam tutması gerekiyor vida delikleri 2mm saparsa vidayı sıkmaya çalışırken yine kırılacaktırkasa camları temperli cam oluyor köşesinden kenarından ince darbe almıştır
Camcılara gidip ölçülerini vida deliklerinin olduğu yerleri vs. yaptırabilirsin ama muhtemelen kasa fiyatıyla aynı veya ona yakın bir meblağ çıkacaktır.
fiberglassa yaptırabilirsin sanayide yapan yer çıkar elbet ucuza gelmez ama temperli cam kadar pahalı da tutmazHocam o kasayı kendim kullanıyorum temperli cam değil fiberglass cam var üründe
ayrıca ölçülerin tam tutması gerekiyor vida delikleri 2mm saparsa vidayı sıkmaya çalışırken yine kırılacaktır
fiberglassa yaptırabilirsin sanayide yapan yer çıkar elbet ucuza gelmez ama temperli cam kadar pahalı da tutmaz
içindeki tozu temizlemek için çıkarmıştım o sırada yere düştü sert bir şekilde
temperli olmadığı için tamamen dağılmamış. siyah dyson kullanarak yapıştırmayı deneyebilirsin.bu şekilde ortadan
bu şekilde ortadan