kasanın camı kırıldı

Eizawa

80+
Reaksiyon skoru
2
Gamepower Wraith kasa modelinin camı kırılda ne yapabilirim bir yerden satın alabilir miyim veya tamir ettirebilir miyim

Nasıl kırıldı hocam?
kasa camları temperli cam oluyor köşesinden kenarından ince darbe almıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower Wraith kasa modelinin camı kırılda ne yapabilirim bir yerden satın alabilir miyim veya tamir ettirebilir miyim
Camcılara gidip ölçülerini vida deliklerinin olduğu yerleri vs. yaptırabilirsin ama muhtemelen kasa fiyatıyla aynı veya ona yakın bir meblağ çıkacaktır.

Camcılara gidip ölçülerini vida deliklerinin olduğu yerleri vs. yaptırabilirsin ama muhtemelen kasa fiyatıyla aynı veya ona yakın bir meblağ çıkacaktır.

Hocam o kasayı kendim kullanıyorum temperli cam değil fiberglass cam var üründe

ayrıca ölçülerin tam tutması gerekiyor vida delikleri 2mm saparsa vidayı sıkmaya çalışırken yine kırılacaktır

Hocam o kasayı kendim kullanıyorum temperli cam değil fiberglass cam var üründe
fiberglassa yaptırabilirsin sanayide yapan yer çıkar elbet ucuza gelmez ama temperli cam kadar pahalı da tutmaz

içindeki tozu temizlemek için çıkarmıştım o sırada yere düştü sert bir şekilde

ayrıca ölçülerin tam tutması gerekiyor vida delikleri 2mm saparsa vidayı sıkmaya çalışırken yine kırılacaktır

fiberglassa yaptırabilirsin sanayide yapan yer çıkar elbet ucuza gelmez ama temperli cam kadar pahalı da tutmaz

Hocam siz konuyu dikkatli bakın bence benim ürünümde bir sıkıntı yok konuyu açan da ben değilim zaten arkadaşa yardımcı olmak için girdim çözümü bana anlatıyorsunuz :)

içindeki tozu temizlemek için çıkarmıştım o sırada yere düştü sert bir şekilde

Hocam nasıl parçalandı işte ortadan ikiye mi bölündü yoksa yanları mı kırıldı

bu şekilde ortadan

Ekler

• resim_2023-05-07_233613507.png
    resim_2023-05-07_233613507.png
    255.4 KB · Hit: 237
bu şekilde ortadan

Hocam güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırın ya da silikon sıkın direkt size kalmış bir şey kasanın camı yok o yüzden boşu arama anca özel olarak camcı'da yaptırabilirsin

Tamamdır deneyecem onun dışında başka tavsiye var mıdır veya gene para yoluyla alabileceğim bir yer yedek parça satılan bir mekan falan

ne kadara gelir cam yaptırsam

Geri