9700x + 9060xt gibi bir sistemle 2k da bile rahatlıkla oyun oynarsın. 7800x3d ve 9700x arasında hikayeli oyunlar için çok bir fark olmayacaktır ama online...
Dostum işlemci, anakart ve sıvı soğutma kombosu kötü ya. İster oc/uv ne yaparsan yap fazla gereksiz 9700x bile 170w çekiyor tam yükte o bile kule tipi fanla...
NZXT anakartlar güzel de adam ne yapacak bu anakartı. 7800x3d ya da 9700x olabilir anakart herhangi bir model alabilirsin b650m-r, b650m-k, b850m-k gibi...
İki sistemi de alma sakın, DDR5 sistem bak eskiye yatırım yapmanın bir anlamı yok. Hele de 50k gibi fiyatlara, daha güncel sistemler bakmanı öneririm...
Seçenekler bunlarsa kesinlikle sinerjideki sistem daha mantıklı. Aynı fiyata daha güncel ve güçlü bir işlemcin olmuş olacak. Ayrıca ekran kartı olarak diğer...
Ram olarak patriot viper 6000mhz cl30 ramlar baya güzel, soğutucu olarak soğutma yaprak sayısı fazla pompa değerli yüksek ve stabil bir sıvı soğutma al...
Sistem 32gb ram olarak mı 85 k tutuyor? Yok değilse 9060xt'li sisteme 85k yılın fıkrası sen olursun bilgin olsun. Fiyatlar biraz yükseldi evet ama yine de...
Mld, cooler master gibi markaları duymadıysan bu işleri yakından takip etmiyorsun sanırım. Doğru mu anladım sence 7800x3d 9800xd’den daha iyi bir işlemci mi...
Bende sistemi alırken 7500f 4070super şeklinde almıştım zamanında. Sonra elime para geçince işlemciyi 4k ya satıp 7800x3d aldım arada cebimden çıkan para...
Cuma gaming gecesine bir bak derim bazen güzel sistemler düşebiliyor yoksa da parça parça veya oem paket halinde güzel sistemler düşebiliyor bazen. Birde...
Sadece ekran kartı dediğin parça oynadığın tüm oyunlarda fpsini belirleyecek parça olduğundan umarım haberin vardır rgbli kasa fanlarından fps gelmiyor. Tam...
Herkesin malı kendine kıymetli ama son zamanların en büyük para israfı sistemi sanırım, yan parçaları görsel olarak güzel ancak 5060 yani anlatabildim mi :)...
Göz kararı topladığımla 100k sanırsam şu ekran, 5070'li sistem için çok pahalı. İndirimler dediğin denk gelirse alırsın ama bence yine de fiyatının hak...