Arama sonuçları: *

1. Beylikdüzülü

Rx9060 XT 16gb İşlemci ve Anakart Tavsiye Edermisiniz Bütçe Bu Üçü İçin 40-45k

9700x + 9060xt gibi bir sistemle 2k da bile rahatlıkla oyun oynarsın. 7800x3d ve 9700x arasında hikayeli oyunlar için çok bir fark olmayacaktır ama online tabanlı oyunlarda oyununa göre x3d işlemciler daha fazla fps veriyor bilgin olsun. Ram konusunda sistem kaç gb ramin varsa kendini ona göre...
  2. Beylikdüzülü

Toplama Sistem ve Parça Önerileriniz / Yorumlarınız

Dostum işlemci, anakart ve sıvı soğutma kombosu kötü ya. İster oc/uv ne yaparsan yap fazla gereksiz 9700x bile 170w çekiyor tam yükte o bile kule tipi fanla soğuyor yani matematiğin güzel de pratikte karşılığı yok. Yerinde olsam b650m-r gibi giriş-orta seviye bir anakart alır sıvı soğutma yerine...
  3. Beylikdüzülü

Rx9060 XT 16gb İşlemci ve Anakart Tavsiye Edermisiniz Bütçe Bu Üçü İçin 40-45k

NZXT anakartlar güzel de adam ne yapacak bu anakartı. 7800x3d ya da 9700x olabilir anakart herhangi bir model alabilirsin b650m-r, b650m-k, b850m-k gibi bütçen yoksa sapphire a620m olabilir zaten sistemi aşırı bir yüke sokacak parça yok anakart için işlemciden kısmana gerek yok.
  4. Beylikdüzülü

40-45k Bandında Hazır Kasa

İki sistemi de alma sakın, DDR5 sistem bak eskiye yatırım yapmanın bir anlamı yok. Hele de 50k gibi fiyatlara, daha güncel sistemler bakmanı öneririm. Farklı sitelerde farklı kartlara 6-9 ay vadesiz taksit seçenekleri var bakıp kendine uygun taksit imkanı olan sistemleri almanı öneririm.
  5. Beylikdüzülü

Hangi Toplama Sistemi Almamı Tavsiye Edersiniz?

Seçenekler bunlarsa kesinlikle sinerjideki sistem daha mantıklı. Aynı fiyata daha güncel ve güçlü bir işlemcin olmuş olacak. Ayrıca ekran kartı olarak diğer iki sisteme göre 3x8 pin değil 2x8 pin güç girişi kullanması güzel, her psu da 3 adet 8pin çıkışı olmuyor sonra dönüştürücüler falan...
  6. Beylikdüzülü

Ddr5 Sistem İçin Yorum ve Öneri Lütfen

Ram olarak patriot viper 6000mhz cl30 ramlar baya güzel, soğutucu olarak soğutma yaprak sayısı fazla pompa değerli yüksek ve stabil bir sıvı soğutma al, ucuz diye rgbli saçma sapan soğutma alma işlemci tam yükse 220w gibi güzel değerlere çıkıyor. Bir de arkadaşın kasa ve psu kötü yorumu görsel...
  7. Beylikdüzülü

Sistem Toplama Tavsiyesi /Yardımı/ ?

Sistem 32gb ram olarak mı 85 k tutuyor? Yok değilse 9060xt'li sisteme 85k yılın fıkrası sen olursun bilgin olsun. Fiyatlar biraz yükseldi evet ama yine de sistem çok pahalı.
  8. Beylikdüzülü

Oyunlar İçin 2. El Sistem Tavsiyesi

Mld, cooler master gibi markaları duymadıysan bu işleri yakından takip etmiyorsun sanırım. Doğru mu anladım sence 7800x3d 9800xd’den daha iyi bir işlemci mi diyorsun yani o yılın en iyi güçlü kartını desteklemeli derken 😂
  9. Beylikdüzülü

RTX 5070 + 7500f Vs RTX 5060 + 7800x3d

Bende sistemi alırken 7500f 4070super şeklinde almıştım zamanında. Sonra elime para geçince işlemciyi 4k ya satıp 7800x3d aldım arada cebimden çıkan para 9000k oldu. 5060'lı sistemi alırsan ileride ekran kartın yetersiz gelince örnek 5070 almak istersen ekran kartını 15k'ya satsan en ucuz 5070i...
  10. Beylikdüzülü

Oyunlar İçin 2. El Sistem Tavsiyesi

Benim tercihim ikinci sistem olurdu. İlk sistem fazlasıyla pahalı x serisi anakarta 7800x3d takmak ne kadar anlamsız bir hareket.
  11. Beylikdüzülü

50k Bütçe İçin Sistem Önerisi

Çekinceniz yoksa parçaları tek tek ikinci elden alarak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
  12. Beylikdüzülü

5070li Bu Sistemi İndirim Günlerinde Ne Kadara Toplaya Biliriz?

Cuma gaming gecesine bir bak derim bazen güzel sistemler düşebiliyor yoksa da parça parça veya oem paket halinde güzel sistemler düşebiliyor bazen. Birde işlemci için o sıvı soğutma fazla gereksiz kaldı ki kasa ve psu da pahalı mesela bu gereksiz paralar yerine sistemin kalanına yatırım...
  13. Beylikdüzülü

Bu 2. El Sistemi Ne Kadar Almalıyım Fikirleriniz Değerli.

Sadece ekran kartı dediğin parça oynadığın tüm oyunlarda fpsini belirleyecek parça olduğundan umarım haberin vardır rgbli kasa fanlarından fps gelmiyor. Tam bütçen nedir bilmiyorum ama geçen gün redditte 62k ya 9700x işlemci 5070 ekran kartlı sistem topladık tamamı ikinci el olmak üzere başka...
  14. Beylikdüzülü

Bu 2. El Sistemi Ne Kadar Almalıyım Fikirleriniz Değerli.

Herkesin malı kendine kıymetli ama son zamanların en büyük para israfı sistemi sanırım, yan parçaları görsel olarak güzel ancak 5060 yani anlatabildim mi :) isterse 3 değil 13 tane fanı olsun. Kesinlikle 55-60bin gibi fiyatları asla hak etmiyor maks 35k gibi bir rakam düşünülebilir o da kasa ve...
  15. Beylikdüzülü

5070li Bu Sistemi İndirim Günlerinde Ne Kadara Toplaya Biliriz?

Göz kararı topladığımla 100k sanırsam şu ekran, 5070'li sistem için çok pahalı. İndirimler dediğin denk gelirse alırsın ama bence yine de fiyatının hak etmiyor performans açısından. Sistem kötü değil ancak fiyatlar maalesef çok yüksek ki ikinci zam konuları da var bilgin olsun.
  16. Beylikdüzülü

30-40k Bandında Sistem Önerisi

Bu fiyatlara güzel kampanyalı sistemler gelebiliyor veya toplama sistem alabilirsin ki böylesi daha iyi olur parça seçeneklerimiz daha fazla olur hatta bazı parçaları ikinci elden alıp fiyat olarak da çok daha f/p sistem yapabiliriz.
  17. Beylikdüzülü

Kendim Bir Masaüstü Sistemi Hazırladım Sizce Bu Sistem Nasıl?

5060ti 16gb fiyatları fazla absürt. Rami tek kanal yapıp ekran kartını 9070xt veya 5070 yapmanı öneririm üzerine kalan parayla farklı bileşenlerini bile yükseltebilirsin.
  18. Beylikdüzülü

Kararsız Kaldım , Yardımcı Olursanız Sevinirm

Maşallah hepsi birbirinden rezalet, sistemlerin bileşenlerini tek tek toplayıp fiyat avantajına var mı diye baktınız mı varmış gibi durmuyor çünkü o 1784715486 Sadece boyut farkları var SFF versiyonlar biraz daha ufak oluyor
  19. Beylikdüzülü

45.000 E Hazır Sistem Önerisi

Dostum sıcak fırsatlar kısmında yatıp kalkman lazım, youtubeden indirimli sistemleri falan kovala ya da güncel sistemlerden birini ikinci el olarak toplayabilirsin.
  20. Beylikdüzülü

4-4.5k Ya 360m Siyah Sıvı Soğıtma Önerisi

7800X3D için sıvı soğutmaya gerek yok ama alacaksan bu fiyat bandında güzel bir örnek. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-argb-acfre00184a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html
Geri