TayyipEFE
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
önermem tuzla buz olabilir her anArkadaşlar kasa temizligi yaparken cam elimden kaydı yerle hafif temas sonucu bu hale geldi. msi mag 120 a b65 kasa modeli. Sadece camını bulabilir miyim bu kasanın? Ve bu şekilde takıp kullansam bir risk oluşturur mu acil cevaplar mısınız?
Risk Olur Mu Bilmem Msi Servisini Arayıp Talep Edebilirsin Cüzi Bir Ücrete Ama Dua Et Tuz Buz Olmamış Ben Staj Zamanı İş Yerinde Kırmıştım Yerde Her Yere DağılmıştıArkadaşlar kasa temizligi yaparken cam elimden kaydı yerle hafif temas sonucu bu hale geldi. msi mag 120 a b65 kasa modeli. Sadece camını bulabilir miyim bu kasanın? Ve bu şekilde takıp kullansam bir risk oluşturur mu acil cevaplar mısınız?
Şu an camı üzerindeki jelatin tutuyor. Bu şekilde kesinlikle kullanmayın. Camı fazla sarsmadan bir poşete veya kutuya koyup çöpe atın.Arkadaşlar kasa temizligi yaparken cam elimden kaydı yerle hafif temas sonucu bu hale geldi. msi mag 120 a b65 kasa modeli. Sadece camını bulabilir miyim bu kasanın? Ve bu şekilde takıp kullansam bir risk oluşturur mu acil cevaplar mısınız?
önermem tuzla buz olabilir her an
Risk Olur Mu Bilmem Msi Servisini Arayıp Talep Edebilirsin Cüzi Bir Ücrete Ama Dua Et Tuz Buz Olmamış Ben Staj Zamanı İş Yerinde Kırmıştım Yerde Her Yere Dağılmıştı
Hocalarım takınca bu şekilde duruyor üstünde jelatin takılı muhtemelen o yüzden tuz buz olmadı açık kullanayım diyorsunuz teşekkür ederimyetkili servisi arıyosun. kasanın modeli veriyorsun. ücreti mukabilinde yenisini temin ediyorsun.
Bu sekilde çok iyi durdu aslında ama çıkardım teşekkür ederimŞu an camı üzerindeki jelatin tutuyor. Bu şekilde kesinlikle kullanmayın. Camı fazla sarsmadan bir poşete veya kutuya koyup çöpe atın.
tuvalet kapılarına takılan cam gibi olmuşHocalarım takınca bu şekilde duruyor üstünde jelatin takılı muhtemelen o yüzden tuz buz olmadı açık kullanayım diyorsunuz teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sekilde çok iyi durdu aslında ama çıkardım teşekkür ederim