Merhabalar değerli Donanım Arşivi üyeleri, bugün sizlere yakın zamanda ülkemizde en çok satılan, fiyat performans oranı gayet yüksek olan leobog Hi75C...
İnsanlardaki bu iphone sevdasını anlamıyorum tarafsız olarak söylüyorum cidden düz 17de elime geçti s25 ultra dağlar kadar fark var 25 ultra ile 17 düz aynı...
Hocam istersen 120w,100w al bir ley değişmez şimdiki adaptörler akıllı cihazın desteklediği kadarını verir sadece.
Hatta daha yüksek w alman daha az...
Liste dışı bir cihaz olacak ama benim size önerim fiyat fayda olarak en mantıklısı olacak olan S25 Ultra olur. Bütçemi tamamen kullanacağım diyorsanız...
S26 exynosla S25 snapdragonun performansları hemen hemen aynı olduğu için aynı sayabiliriz :) pil kısmında S26'nın batarya artışıyla birlikte yine yakın...
S26 ile S25 neredeyse aynı telefonlar fiyat avantajıyla birlikte S25 (256gb) öneririm. Iphone 16 da fena telefon değil ama 60 hz olması ve samsunglara göre...
S24 daha iyi. Kamera ve ekranıyla öne çıkıyor ama genel olarak iki cihaz arasında fazla fark yok. M33 gibi bir cihazdan geçiyorsanız pil ve ekran boyutu...