Liste dışı bir cihaz olacak ama benim size önerim fiyat fayda olarak en mantıklısı olacak olan S25 Ultra olur. Bütçemi tamamen kullanacağım diyorsanız iphone 17 pro tercih edilebilir fakat pil benim için önemli dediğiniz için S26 ultra daha mantıklı oluyor onu tavsiye ederim.
S26 exynosla S25 snapdragonun performansları hemen hemen aynı olduğu için aynı sayabiliriz :) pil kısmında S26'nın batarya artışıyla birlikte yine yakın olacaktır.
S26 ile S25 neredeyse aynı telefonlar fiyat avantajıyla birlikte S25 (256gb) öneririm. Iphone 16 da fena telefon değil ama 60 hz olması ve samsunglara göre pek cezbedici özelliği olmadığı için aralarında en mantıklısı bence S25.
S24 daha iyi. Kamera ve ekranıyla öne çıkıyor ama genel olarak iki cihaz arasında fazla fark yok. M33 gibi bir cihazdan geçiyorsanız pil ve ekran boyutu açısından tatmin etmesi için s25fe tercih etmeniz bence daha doğru olacaktır.
Benim ürünüm de bugün geldi normalde blackshark v2 pro kullanıyorum. Direkt olarak onunla kıyaslamayacağım ama ses kalitesi hoşuma gitti. F/P olarak bende kesinlikle tavsiye ediyorum. 450 tl olan indirimsiz fiyatıyla bile değerlendirebilirsiniz.
İlk çıktığı zamanlar almıştım. Uzun süre kullandıktan sonra geçen sene satıp model yükselttim. 1700-2000 tl civarı için çok iyi bir model tavsiye ederim. Benim kulaklığımda 2.yıldan sonra hem üst kısımda hem de padlerde soyulma başladıydı bu durum kullanım sıklığına göre değişebilir. Padlerin...
İlk çıktığında ön siparişle aldım ve neredeyse 2 senedir kullanıyorum. Şuan tek sıkıntı çektiğim taraf pil performansı ilk aldığımda 1 günü çok rahat çıkarıyordu ama artık biraz zayıf kalmaya başladı 1 günü tam çıkaramıyor. Exynos olduğu için biraz ılık çalışmayı seviyor aklınızda olsun o da...
S24 256 gb öneririm ben 128 aldım yetmemeye başladı yavaştan. Büyük ekran istemiyorsanız eğer yakın telefonlar olsada fe serisine gerek yok bence. S24 plusta mantıklı olabilir.
Aynı şekilde düşünerek düz s24 + tab s9 aldım ve iki cihazdan da çok memnunum. Kameradan beklentiniz çok yüksek değilse s24 işinizi fazlasıyla görecektir. Büyük ekran istiyorsanız plus modelinide değerlendirebilirsiniz.
Yani kutuda eksik olmasa güzelce temizleseler bile okeydim aslında beklentim ona göreydi ama mouse u öyle görünce keyfimde kaçtı biraz bu kadar beklemiyordum ondan iade ettim.
Gelecek ürünün 2.el olduğunu biliyordum beklentimde ona göreydi ama amazonun tabiriyle (yeni gibi) en iyi kondisyonda ve eksiksiz olması gereken ürünlerden biri olmasına rağmen bu kadar pis olması ve kutu içeriğindeki eksiklerden (özellikle skatez) dolayı iade ettim. 2.elden bu paralara alacağım...
Bayide incelemiştim malzeme kalitesi falan segmentine göre hoşuma gitmişti. Harici çok detaylı bilgim yok. Bildiğim bilgileri de yukarıda paylaştım detaylı bilgisi olan arkadaşlarda gerekli eklemeleri yaparlar.