İlk çıktığı zamanlar almıştım. Uzun süre kullandıktan sonra geçen sene satıp model yükselttim. 1700-2000 tl civarı için çok iyi bir model tavsiye ederim. Benim kulaklığımda 2.yıldan sonra hem üst kısımda hem de padlerde soyulma başladıydı bu durum kullanım sıklığına göre değişebilir. Padlerin...
İlk çıktığında ön siparişle aldım ve neredeyse 2 senedir kullanıyorum. Şuan tek sıkıntı çektiğim taraf pil performansı ilk aldığımda 1 günü çok rahat çıkarıyordu ama artık biraz zayıf kalmaya başladı 1 günü tam çıkaramıyor. Exynos olduğu için biraz ılık çalışmayı seviyor aklınızda olsun o da...
S24 256 gb öneririm ben 128 aldım yetmemeye başladı yavaştan. Büyük ekran istemiyorsanız eğer yakın telefonlar olsada fe serisine gerek yok bence. S24 plusta mantıklı olabilir.
Aynı şekilde düşünerek düz s24 + tab s9 aldım ve iki cihazdan da çok memnunum. Kameradan beklentiniz çok yüksek değilse s24 işinizi fazlasıyla görecektir. Büyük ekran istiyorsanız plus modelinide değerlendirebilirsiniz.
Yani kutuda eksik olmasa güzelce temizleseler bile okeydim aslında beklentim ona göreydi ama mouse u öyle görünce keyfimde kaçtı biraz bu kadar beklemiyordum ondan iade ettim.
Gelecek ürünün 2.el olduğunu biliyordum beklentimde ona göreydi ama amazonun tabiriyle (yeni gibi) en iyi kondisyonda ve eksiksiz olması gereken ürünlerden biri olmasına rağmen bu kadar pis olması ve kutu içeriğindeki eksiklerden (özellikle skatez) dolayı iade ettim. 2.elden bu paralara alacağım...
Bayide incelemiştim malzeme kalitesi falan segmentine göre hoşuma gitmişti. Harici çok detaylı bilgim yok. Bildiğim bilgileri de yukarıda paylaştım detaylı bilgisi olan arkadaşlarda gerekli eklemeleri yaparlar.
Araç size fiyat olarak ne kadara gelecek bilmiyorum ama zaten bu saydığınız şeylerden dolayı emsali araçlardan 300-400k ucuzdur. Tramer kaydı ne kadarmış acaba bilginiz var mı ?
Düzeltme: Bunlar dışında belirttiğiniz şekilde yinede alacaksanız donanım olarak güzel bir araç motoru zaten...
S24 ün kasası küçük olduğu için ısınmaya daha meyilli olur. Performans düşüşü yaşayacağınızı sanmıyorum ama termal olarak s24 fe daha iyi bir tercih olabilir.
Ürünü bilgisayar ile mi kullanıyorsunuz ? Bende bilgisayarım için almak istiyorum ama kararsız kaldım. Uygulamayı muhtemelen hiç kullanmam normal çalışması stabil olsun yeter.
İkiside güzel cihazlar işlemci gücü olarak apple bir tık daha güçlü ama samsungun 120 hz amoled paneli 11.nesilin ekranından çok daha iyi ve aralarındaki en büyük farkta bu. Onun dışında internette gördüğüm kadarıyla apple 11.nesil yeni apple ai özelliklerini desteklemeyecek fakat samsungda tüm...