Arama sonuçları: *

1. A

Driver Booster Zararlı mı?

Hocam ben bi sorun olduğunu zannetmiyorum fortine dropuna bişi diyemem darboğaz olduğunu düşünmüyorum siz driverlerı güncel tutun. Ve yüksek güç gereken oyunlarda test yapın .
  2. A

Estağfrullah hocam. Şöyle söyleyeyim reset tuşu direkt güçü kestiği için ard arda 2 kere yaptıktan sonra pc koruma moduna giriyor . Buda zararlı olduğu için koruma moduna girdiğine işaret sizde koruma moduna aldı mı? Normal kapatma tuşuna basılı tutarak kapattıysanız bi sorun olmamıştır ama çok...
  3. A

Hocam sisteminiz iyi ssd biraz düşük kalmış bana kalırsa wd greenler çok güven vermiyor açıkçası ama büyük bi sorun yaşatacağını sanmıyorum. Bitfenix psuyu forumda tavsiye edenlere denk geldim kullanmadığım için bilmiyorum ama oda sıkıntı yaşatmaz ekran kartını yükseltmeniz durumunda kesinlikle...
  4. A

Parallels desktopda valorant requires hatası nasıl çözülür

Valoda tpm vb ayarların açık olmasını istiyor win11de. Parallelde bunlar var mı bilmiyorum ama düşük ihtimaldir olması.
  5. A

Format attığınızda tüm driverlar gider zaten ihtiyacınız olan ekran kartı driveri sonrası pek sıkıntı olmuyor işte chipset falan indirmeseniz bile çoğu zaman sıkıntı yaşatmıyor. Anakartın sitesinden indirirsiniz onlarıda bitti gitti.
  6. A

Zararlı yanlış driver kuruyor çoğu zaman.
  7. A

Telefon internetimin açtığı siteyi ev internetim açmıyor

bende gıbır arada öyle yapıyor sanırım tt ile alakalı bir şey olabilir. Alt yapı onların sonuçta tahmin .
  8. A

Asus TUF A15 RTX4070 li sistemim ağ bağdaştırıcısını görmüyor

10 driverler 11le uyumlu genelde sorun olmaz. Hocam bios ekranının giriş sayfasını advanced sayfalarının fotosunu çekip atabilir misin?
  9. A

Asus TUF A15 RTX4070 li sistemim ağ bağdaştırıcısını görmüyor

Hocam acer lenovo pclerde bende bu sorunu yaşadım biosa girip wireless adapteri enable etmeyi deneyin eğer varsa driver kurarak çözülecek iş değil eğer aynı durumsa çünkü harici adaptör bile takıp driver kurmama rağmen düzelmedi. BIOS ayarlarını bi kurcalayın wireless ile alakalı bir şey bulana...
  10. A

Wraith sitesinin ucuza sattığı ürünleri

hazır site kullanılıp yapılmış gibi duruyor tavsiyem wraithin kendisine mail atın durumu sorun.
  11. A

Termal macun sızmış qm5 anakart soketine şu şekilde sıkıntı olur mu?

Islak mendil buharlaşıp uçuyo hocam zaten o yüzden sıkıntı yok. Önce sıkıp suyunu alın sonra dışa doğru yapın. Soketin içine gelmez o şekilde.
  12. A

AULA F75 Ve TR Keycaps arıyorum

Hocam az olsada bilerek fahiş fiyattan satmak ayıp bence. Çünkü tuş altı üstü klavye yapmıyorlar ya.
  13. A

AULA F75 Ve TR Keycaps arıyorum

onlarda 900 1000 civarında klavye parasına keycaps valla. ingilizce puddingle devam sanırım.
  14. A

Termal macun sızmış qm5 anakart soketine şu şekilde sıkıntı olur mu?

Pinlere değmemiş sıkıntı olmaz ama içten dışa doğru olacak şekilde ıslak mendil yardımıyla dikkatli olarak temizleyebilirsin eğer kendine güveniyorsan . Onun dışında termal macun sıkarken daha dikkatli olmanız lazım. Kullandığınız macun nedir ve nasıl sürüyorsunuz yayarak mı?
  15. A

Temudan keycaps aldım aulaya uyumlu olur mu?

Hocam karanlıkta falan tuşları göremiyorum rgbsinden puddinglerle daha iyi verim alacağımı düşünüyorum. Türkçe istiyordum aslında ama 900-1100 arası onlarda . Beğenmezsem yedek aulaya takar satarım . Bakalım bi gelsinde.
  16. A

Tamamdır hocam teşekkür ederim. varsa klavyenizin keycapsli fotosunu atar mısınız nasıl duruyor merak ediyorum.
  17. A

oem diye geçiyor bu aula tuşlarda oem yandan bakınca aynı çünkü adamlar ürünün resimlerinden birine eklemiş türleri oradan karşılaştırdım şimdi.
  18. A

hocam magegee beyazı pahalandı ya 330 küsür şuanda arada 90 tl oynuyor vergisiz. bu aldığımda aynıdır diye düşünüyorum beyaz aldım bende. 1736007828 magegee beyazı zamlandı hocam o yüzden bunu aldım.
  19. A

Düzenledim hocam
  20. A

Keycaps: https://share.temu.com/gNt3pO7C0nA bu keycapsi aldım 280tl kredi kullandım diğer siaprişleri iptal ettim bu sayede 110 tl ödemiş oldum . 1 hafta içerisinde 100 tl kredi iadesi olacak zaten . keycaps nasıldır sizce fiyatına göre iş yapar mı?
Top Bottom