Arama sonuçları: *

1. melopit

Asus ROG Strix XG259QNS VS Dell Alienware AW2523HF

Masa alanım çok büyük değil ve kenarları kapalı. 24 inçlik ekran bile neredeyse büyük geliyor. 2K-4K ekranlar 27 inçten başlıyor yoksa bende isterdim çözünürlük arttırmak.
  2. melopit

Teşekkürler düzelttim.
  3. melopit

Siz olsanız hangi monitörü tercih ederdiniz yada başka bir öneriniz var mı? Herhangi birinin bir kronik sorunu var mı acaba ? Asus ROG Strix XG259QNS Dell Alienware AW2523HF
  4. melopit

Sistemim Yeni 5000 Serisi Ekran Kartını Destekler mi?

Merhaba arkadaşlar, Yeni çıkacak olan 5070 veya 5070ti ekran kartlarından birini almayı düşünüyorum. Şu anki sistemimle sorunsuz çalışıp çalışmayacağını ve tam verim alıp alamayacağımı merak ediyorum. Sistemim aşağıdaki gibidir: Sistem Özeti: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D Mevcut Ekran Kartı...
  5. melopit

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

Lansmanda kapmaya bakıcaz... 1070 den 5070ti geçince çağ atlarım artık :D
  6. melopit

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Şimdi bu kartları kullanabilmek için yeni nesil psulardan lazım dimi? Bende Nzxt C850 var alsam 5070 falan kullanabilir miyim? Sanırım dönüştürücüyle falan kullanılıyor ama ne kadar sağlıklı? Birde ne zaman gelir bu kartlar Türkiye'ye?
  7. melopit

Kol İle Oynanabilecek Bilgisayar Oyunu Önerisi

Bende yeni kol aldım bi nfs heat oynamayı sevdim. Dead cells fena değil yakın zamanda bitirdiğim için çok oynamadım kolla. Elden ring oynayayım dedim kusacaktım zaten oyunun kamerası falan berbat. Daha çok platform macera oyunlarına bakabilirsin.
  8. melopit

Browserden oynanabilecek oyun tavsiyeleri.

klanlar
  9. melopit

RUSTA YENİ BAŞLADIM YARDIM ALMAM GEREKİYOR

Solo serverler duo serverler falan var sınır olmayan serverlerde oynamak yereine oralarda oynayabilirsin. Evet sürekli öleceksin oyunun mantığı bunun üzerine kurulu. Youtube'dan videolar izleyebilirsin blooprint,posty,aloneintokyo önerebilirim. Oynadıkça ve izledikçe neleri yapıp yapmayacağını...
  10. melopit

GA II TRINITY PERFORMANCE 360mm NASIL TAKILIR ?

Videoda gözüken 3 tane tırnağı olan kabloyu nereye takmam gerekiyor ? Bir de 2 tane argb için 3 pinli kablolar var bunları kullanabilmek için de çoklayıcı almam gerekiyor sanırım doğru mudur çünkü 1 tane 3 pinli jargb_v2_1 diye yer var. Anakartım : msi b650 gaming plus wifi
  11. melopit

Ürün aynı değil benim pompada da vida uçları var sokette de anakartta da
  12. melopit

ürün: GA II TRINITY PERFORMANCE 360 Ben bunu nasıl kuracağımı çözemedim de adım adım anlatabilir misiniz acaba ? Videolara falan baktım hep 2 parça şeklinde. Ben bu soketi nereye nasıl takmalıyım?
  13. melopit

ram garantiye nasıl yollanır ?

pazarama üzerinden incehesap satıcısından bu ramleri almıştım 6 ay kadar falan oldu. Gece bir sorun yoktu pc yi kapattım sabah uyandım ekrana görüntü gelmiyor,chrome remote desktopla baktım pc de açık gözükmüyor. Bir baktım anakartta 2 tane ışık yanıyor sarı kırmızı. Ramin birisini taktım pc...
  14. melopit

En iyi Kablosuz Mouse Hangisi

https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-v2
  15. melopit

7800x3D işlemci almalımıyım?

Darboğaz olmaz en iyi oyun işlemcisi zaten.
  16. melopit

AMD Ryzen 7 7800X3D için f/p 360mm sıvı soğutma önerisi

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Kasa: NZXT H Series H7 (2023) Flow Edition Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Ram: Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G600C36K) Bütçeden yana öyle çok bir sıkıntım yok ama f/p normal bir şey arıyorum...
  17. melopit

Discord mesaj istekleri

Hiç konuşmadıgım birisi bana yazdığı zaman mesaj istekleri kısmına düşüyor ve benim o yazıdan anında haberim olmuyor. Bu olayı kapatmanın ve mesajın direkt gelmesinin bi yolu var mıdır? Başka yöntemler de olur mesela bildirimleri vs birşeyleri açsam mesaj isteği düştüğü zaman bildirim gelir mi ?
  18. melopit

Sanal makinede 1718x928 çözünürlüğü nasıl ayarlanır ?

Sanal makinede ( VMware Workstation ) ekran çözünürlüğünü 1718x928 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim. Bu çözünürlük kendi kendine ilk açılışta oldu ama bazı makinelerde değiştirmiştim. Makineyi sıfırlamadan yada yeniden kurmadan çözünürlüğü 1718x928 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim. Çok...
  19. melopit

Bios ekranında görüntü gelmiyor

Çok teşekkürler sorunum çözüldü.
  20. melopit

Bios ekranında görüntü gelmiyor

MSİ GTX 1070 QUİCK SİLVER Ana monitör aoc 24 inç 144hz bi monitör displayport kablosuyla kullanıyorum 2.Monitör eski samsungun bi monitörü vga kablosu ile hdmi dönüşürücü kullanarak ekran kartının hdmi girişine takıyorum.
Top Bottom