Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterli olur mu?

Hocam şimdi Cyberpun oynuyorum mesela 60 üstü görmüyor. 56-57lerde geziyor hep. Ryzen 5 7500f için oldukça yeterli.
  2. A.Arif

MSI GTX1660 Super Alınır mı?

Rx6600 hangi konuda yazılımsal olarak geride? Bir de 1660 ile karşılaştırıyorsun yapma be kral.
  3. A.Arif

İşlemci sıcaklığı normal mi?

Eyvallah hocam sağ ol.
  4. A.Arif

@Bünyamina @Obi.wanKenobi Hocalarım fanı zorlayarak da olsa çıkarmayı başardım ve doğru bir şekilde tekrar taktım. Sıcaklıklar da geçen seferkine göre bi hayli düzelme var. PUBG'de 80'i gördüğüm yerlerde 72-73 lerin üzerine hiç çıkmadım. Boşta 55 iken 45-47'ye düştü. Hikayeli oyunlarda 60 larda...
  5. A.Arif

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

Stalker 2 korku oyunu değil. Aksiyon, hayatta kalma. 1736067599 Ayrıca Indiana Jones tavsiye ederim.
  6. A.Arif

Sağ olun hocam. Dediğim gibi yazın bunun için bir konu açarım zaten.
  7. A.Arif

Yazın sıcaklıklar rahatsız ederse ideal bir sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum hocam.
  8. A.Arif

1ST PLAYER ARIYA AY7.
  9. A.Arif

Kasanın içindeki hava sirkülasyonu iyi demek ki.
  10. A.Arif

Doğrudur ne diyebilirim ki. Kule tipi ile oyunlarda 70 üstü görmediğim için şanslıyım 😀
  11. A.Arif

Hocam demek ki sizin soğutucu da bir gariplik var. Cyberpunk gibi bir oyunda bile 60lar da geziyor. 70 üstüne çıkamadı. İsterseniz bir 15-20 dakika içinde testleri tek tek atabilirim.
  12. A.Arif

Hocam Pubg hariç hiç bir oyunda 70 üstü görmedim. Rdr2 de 60maks, Alan Wake 2'de 65 maks gördüm. Valorant da 67-68. Bir tek pubg de 73-74 görüyor. Bu da gayet normal zaten. İşlemci tabanlı oyun.
  13. A.Arif

İlk açıldığında 35-40 biraz bekledikten sonra 40-45 arası geziyor. Ortalama 45 diyebilirim boşta
  14. A.Arif

Açtım kullandım bu soğutucu da gayet yeterli geldi hocam. Kulaktan dolma bilgilerle iş yapmamak gerek demek ki.
  15. A.Arif

MX4 termal macun alınır mı?

Aynen orada 40TL daha pahalıymış.
  16. A.Arif

MX4 termal macun alınır mı?

Amazondaki satıcı de teknobiyotik orası da güvenilir.
  17. A.Arif

Hocam zaten çok kolay halledermiş gibi para almadan gönderdi. Bi de bunu bu şekilde ters takmasına rağmen doğru taktığını sanan adama bir daha gitmem. Bi tanıdık var ona götürecem. O halleder diye düşünüyorum.
  18. A.Arif

Baktım da montajdan başka bir şey yok hocam. Başka bilgisayarcıya götüreceğim muhtemelen. 1735913679 @Obi.wanKenobi PC elime geçeli 3 gün oldu iki gündür mavi ekran sorunu ile uğraşıyodum onu çözdüm bu soğutucuyu takmaya götürdüm eşek herif terst takmış şimdi onla uğraşıyorum ve yarına kalıyor...
  19. A.Arif

Dediğin gibi yapıyorum da tık yok. Mandal hareket etmesine rağmen bi türlü çıkmıyor.
  20. A.Arif

Fanlar direk takılı geldi zaten hocam. 1735912435 Şimdi çıkarmaya çalışıyorum hayvan gibi de güç uyguluyorum ama çıkmıyor. Elimi kestim mal gelmedi.
Top Bottom