Neler Yeni

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterli olur mu?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arif
Özellikle o kule tipiyle görmemesi gerçekten büyük başarı :D çok kaliteli değil aldığın değerleri thermalright kule soğutucu ile alamayan çok kişi var
Kasanın içindeki hava sirkülasyonu iyi demek ki.

Thadox

80+ Bronze
7500f işlemcisi için bir kaç arkadaşa sorup bütçeme uygun olarak bu soğutucuyu satın aldım. Yeterli olur mu? Ağır oyunları oynarken maks kaç dereceleri görür? İleride değiştirip daha iyisine geçmek gerekir mi yoksa bu işlemci için gayet yeterli midir?
Şu anlık bu soğutucu yeterli ama yerinizde ben olsaydım thermalright phantom asassin vs alırdım fakat bu soğutucu da yeterlidir.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arif
Şu anlık bu soğutucu yeterli ama yerinizde ben olsaydım thermalright phantom asassin vs alırdım fakat bu soğutucu da yeterlidir.
Yazın sıcaklıklar rahatsız ederse ideal bir sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum hocam.

Thadox

80+ Bronze
Yazın sıcaklıklar rahatsız ederse ideal bir sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum hocam.
Sıvı soğutma tavsiye etmiyorum. Hava soğutma ömürlüktür akarı kokarı olmaz ve daha ucuz. Bütçeniz olursa phantom spirit alın direkt.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arif
Sıvı soğutma tavsiye etmiyorum. Hava soğutma ömürlüktür akarı kokarı olmaz ve daha ucuz. Bütçeniz olursa phantom spirit alın direkt.
Sağ olun hocam. Dediğim gibi yazın bunun için bir konu açarım zaten.

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Bahadır Başer

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Hocam bende Duo değil düzü var yapıştır gayet yeterli tam f/p

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berk
7500f işlemcisi için bir kaç arkadaşa sorup bütçeme uygun olarak bu soğutucuyu satın aldım. Yeterli olur mu? Ağır oyunları oynarken maks kaç dereceleri görür? İleride değiştirip daha iyisine geçmek gerekir mi yoksa bu işlemci için gayet yeterli midir?
Dostum ben geçtiğimiz ay bu işlemciyi aldım. Ve soğutucumu değiştirdim 3 soğutucuyu karşılaştırdığım bir video yapmıştım size yardımı olacağını düşünüyorum ve linki paylaşıyorum. Bence Wraith prism de yeterli bir soğutucu.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arif
İşlemciyi tutuyorsa iyidir , i5 14600kf ye sıvı sogutucu lazim demişler kule tipiyle çözdüm diyor adam herkes bir şey diyor :D
Hocam şimdi Cyberpun oynuyorum mesela 60 üstü görmüyor. 56-57lerde geziyor hep. Ryzen 5 7500f için oldukça yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman