Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Zaman makinesi icat edilse hangi yıla gidersiniz?

620 li yıllara gider İslamiyet’i Arap toprakları yerine Anadoluda yayılması için peygambere söylerdim (Avrupa zaten çöp ozaman o yüzden Avrupa değil ama şuanki durumdaki Avrupa olsa o zaman Avrupa derdim)
  2. SadeceBirisi.

Android Operatör kilitli s24u

Ne zaman açılacağı belli değilmiş ve s24u için 9400 tl zamdan önceki fiyat olarak belirtiyor s23u için ise 3400tl miş gönlüm s24 ten yana ama 6k ya değecek fark var mı bilmiyorum ve s23u yu hemen kaydettirmedende kullanırım ama s24u mecbur kayıt lazım yoksa tablet niyetinde şuan keşke net bir...
  3. SadeceBirisi.

İphone 13 vs Samsung S24

Eğer instagramdan değilde normal kameradan çektiğini paylaşırsan kayıpsız neredeyse
  4. SadeceBirisi.

Android Operatör kilitli s24u

Hocalarım benim bildiğim operatör sim kilitli android cihazlara imei atarak yada server kayıt ile o kalkıyordu ama emin olamadığım için sormak istedim normali ile operatör kilitli arasında 5k fiyat farkı var da mantıken düşününce operatör kilitli alıp server kayıt yaptırmak daha mantıklı geldi...
  5. SadeceBirisi.

Sistemin Ederi Ne Kadardır

Hocam benim da gt2 intel sistemide bi fiyatını yorumla eğer buna verdiğin gibi bir fiyat verirsen ben bi Bursa turu yapayım tatilde 1737302664 Sistem 6/6.5k eder monitörde duruma bağlı yanında verirsiniz + olarak
  6. SadeceBirisi.

İphone 13 vs Samsung S24

Uygulamadan çektiğin fotoğrafta birazda olsa kalite düşmesi var ama normal kamerauygulaması ile çekip instagram yüklersen sıkıntı olmuyor
  7. SadeceBirisi.

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 23.999 TL

Arada açılıyor zaten 1 ay bitti en kötü 3 ay kapalı kalır 8+8 ay açık kalır zaten bu süre içinde garanti açılır
  8. SadeceBirisi.

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 23.999 TL

Bu fiyat bandı için Türkiye cihazı olarak 8/128 normal ha ben bunu alacağıma yd s24 ultra alır 16 ay kullandıktan sonra server kayıt yaptırırım ama Tr cihazı olarak bu fiyata arayüz olarakta gayet iyi bir konumda
  9. SadeceBirisi.

Uyuyamıyorum Ne Önerirsiniz?

ilaçlara sığınabilirsin
  10. SadeceBirisi.

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

hangisinin
  11. SadeceBirisi.

Android Samsung S23 Ultra vs s25+ vs z flip 5 vs z fold 5

Tr de eğer yd daki bazı bölgelerdeki gibi ultrada kullanılan soc kullanılırsa kamerada zoom hariç daha iyi olur
  12. SadeceBirisi.

Kız arkadaşımdan ayrıldım

sakla bence değerli anılar
  13. SadeceBirisi.

S24 fe alıcam haftaya s25 tanıtılcak indirime girer mi

ben beklerdim eğer ultrada kullanacakları işlemciyi düz s25 e koyarlarsa efsane olur
  14. SadeceBirisi.

Samsung galaxy s24+ vs iphone 14

ios istiyorsan daha ucuza 13 al geç android kullanırım dersen s24+ ama bence yd s24u al
  15. SadeceBirisi.

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Geç kaldın daha küçükken girip yapsaydın ileride dükkan açıp onu yönetirdin ama asker ayağına bence patronun ucuza çalıştıracak askerden sonra da eleman lazım değil der geçiştirir
  16. SadeceBirisi.

🔥İndirim NorthWild Ayakkabılar bedavadan biraz pahalı

https://www.northwild.com.tr/greed-erkek-sneakers-gri-oranj bunun arasına taş girer bunu alan çıkmaz büyük ihtimal ama bu bence saçma sihirli güçlerimle uçuyorum tiktok 2024 veriyon
  17. SadeceBirisi.

15.000-20.000 arası telefon önerisi

poco x7 pro yada x6pro
  18. SadeceBirisi.

6k fark 4060 vs 4060ti değer mi

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/...
  19. SadeceBirisi.

Donanım Arşivde Kaç Kere Uyarı Aldınız

o yüzden forumu elimden geldiğince pc deyken kullanıyorum pc de sanırım uyarı yemedim yediysemde max 2 dir
  20. SadeceBirisi.

Max 1.900.000tl sıfır araba önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-audi-sahibinden-audi-q3-hybrid-1208068446/detay yada 1.5tsi/etsi tiguan bakın 2. el alırsa cidden q3 lere bakın çok yakışıklı ve sağlam motorlu araç
Top Bottom